Най-доброто като стандарт

най-доброто като стандарт

Най-доброто като стандарт

Принципно ново шеси на McPherson. Има пет различни опции за твърдо задно окачване с параболични пружини, при някои модели прогресивно действие. Електромеханичното управление, използвано за първи път в този сегмент, дава на автомобила отлична маневреност и добри характеристики на шофиране. Работното място на шофьора също е оптимизирано: при поискване може да се поръча една от трите опции за ергономичната седалка с амортисьорно окачване, маркирано с етикет за качество AGR. Промоция на здравия гръб, с регулируема лумбална опора и масажна функция Новият Crafter вече се предлага стандартно с електрически стъкла, централно заключване с дистанционно управление и практични и ергономично разположени отделения за съхранение на мобилен телефон, лаптоп или таблет, сгъваема владетел, работни ръкавици и много други.

Най-добрият в класа

Таблото е доста традиционно, нищо повече. Двигателите за новия Crafter са специално разработени. Те са базирани на модулна дизелова платформа MDB. 2.0-литровият TDI двигател EA 288 Nutz в комбинация с предно предаване се предлага в три мощности. 102 к.с., 140 к.с. или във версията BiTurbo TDI със 177 к.с. TDI Обем на двигателя 1968 см 3, монтиран напречно и наклонен напред с 8 °, като по този начин намалява продължителността на процеса и по този начин освобождава седалката за водача и товара. Всички двигатели отговарят на изискванията на Euro 6 и са стандартно оборудвани със системата Start-Stop Engine. По този начин общият разход на гориво може да бъде намален средно с 15%. За безопасността на водача и пътниците в системите за управление и движение са предвидени 15 различни. Двигателят TDI е инсталиран напречно, което позволи да се намали технологичната дължина на машината.

Най-добрият в класа

В Русия доставките на новия Crafter ще започнат в края на първото тримесечие на 2017 г. Подробна програма за продажби разбира се, за двигатели Евро 5 и цени за руския пазар ще бъдат публикувани по-късно. Според последната журналистическа информация международната комисия обяви новия микробус на годината на Volkswagen Crafter. Без съмнение тази кола заслужава такова заглавие. В началото на септември 2016 г. в Офенбах на Майн, в присъствието на близо 350 международни представители на медиите, марката Volkswagen Commercial Vehicles представи новия Volkswagen Crafter. На презентацията беше казано, че тази конкретна машина допълнително ще осигури необходимата функционалност за всякакви отделни транспортни задачи във всякакви области.