Sprinter в ексклузивни цветове

sprinter в ексклузивни цветове

Минималните характеристики

Sprinter в ексклузивни цветове. Шасито с единична гума е избрано с прагматична цел. За този тип се използва проба от 48–73% от полезния обем на тялото, като се вземе предвид товароносимостта от 56–78%. Тоест машината трябва да бъде заредена не повече от 2/3 от полезния обем. Тази схема е най-оптимална при добре оборудвани пътища с твърд маршрут и график. Пощата е построена подобно на немския фургон, използван от BORK в Европа. Ванът лесен ли е?. С обща дължина от броня до кърмата от 6900 mm, вътрешните му размери са 4200x2140x2250 mm, а външните размери са 4260x2200x2360 mm. Тези параметри, с правилното разположение на най-важните конструктивни елементи, осигуриха впечатляващо товарно пространство и лекота на работа.

Sprinter в ексклузивни цветове

Промишлен фургон Mosdesignmash-2758T4 в класически дизайно обичайният фургон за производство на стоки Mosdizaynmash-2758T4 не предполага никакви излишъци, кубатурата му се изчислява само за максималния капацитет на стандартните палети и кутии. Търговски микробус Mosdesignmash-2758T4 в класически дизайн. Ванът лесен ли е?. Ван Mosdesignmash-2758T4 в класическата версия е предназначен за целенасочена доставка в града и междуградски транспорт на средни пратки стоки от логистични центрове на палети. Така че не му трябваше да преоткрие колелото. Чисто правоъгълно тяло с 270 ° задни врати, подсилени странични дъски и без такелаж. Дори не ви е необходима камера за обратно виждане, тъй като машината всъщност работи в совалков режим.

Минималните характеристики

В модела post, предназначен за транспортиране с чести спирки, тялото е комбинирано с кабината. Шофьорът трябва да съдейства за разтоварване, без да напуска колата! Това е принципът на многократното спиране чести спирки да не се правят излишни движения. Освен това, плъзгаща се врата между кабината и товарното отделение позволява, ако е необходимо, да се следи положението на товара, без да се излиза навън. Тъй като машината е предназначена за работа в пътувания в градски квартали, всички спирки са оборудвани с камери за обратно виждане. В противен случай просто няма да паркирате сред автомобилите до магазина.

Минималните характеристики

Фургонът използва трислойни сандвич панели с по-здрава пластмаса. Дебелината на леките стени е 30 мм, подът е направен от влагоустойчив шперплат с дебелина 25 мм. Шперплатът е облицован с пластмаса от двете страни, като горният слой е със специално устойчиво на износване покритие против хлъзгане. Новите материали позволиха да се намали теглото на цялата конструкция, като същевременно се увеличи товароносимостта. Теглото на надстройката е малко повече от 800 кг, но полезният товар достига 900 кг. Такива прости решения се използват изключително в рамките на големи паркове на флота. Едно от придружаващите предимства е, че тези машини имат добра ликвидност на пазара поради типичната им работа.