Хладилни и изолирани

хладилни и изолирани

Протекторът е напълно износен

Хладилни и изолирани. Хладилните превозни средства не са нещо ново за Kögel. През 1961 г. Компанията представи първия полуприкачен хладилник, построен с помощта на пластмаса, а през 1969 г. Първият хладилник с вътрешна ширина от две европалети. Така че компанията има много опит в тази област, а не на пазара на хладилни камиони, защото, както се казваше в друга класика. Технологията определя битието. Но това е поправимо. Хладилни и изолирани. Вече Kögel работи по проект за мощен проект за производство на хладилни камиони, който ще компенсира част от лидерството, което е пропуснал. Отговаря за основното производство на Kögel със сандвич панели, използвайки собствена технология.

Хладилни и изолирани

Случи се така, че в някакъв момент от историята си компанията Kögel беше принудена да прави избори и да дава приоритети, защото, както казваше класикът. Не можеш да прегърнеш необятността. Известен недостиг на ресурси, а ресурсите винаги са в недостиг, се изисква да избират между завеса и хладилници. След като претеглиха всички плюсове и минуси, те предпочетоха посоката на завесата и инвестираха в подходящите технологии. Хладилни и изолирани. В линията за обработка на KTL в Буртенбах Бавария, между другото, най-голямата в Европа, както и в производството на заваряване в избрани Чехия. Ето защо Kögel е лидер на пазара в полуремаркетата с тентови камиони.

Водещата роля на рамката

За конструкцията на хладилни камиони и изотермични фургони са необходими две основни технологии. Производството на рамки и производството на сандвич панели. Тези технологии са взаимозависими с водещата роля на рамката, тъй като нейната дължина определя дебелината и структурата на самия под на фургона. Хладилни и изолирани.ФТехнологията за производство на рамки е универсална. Тя е еднакво приложима и за полуремаркета със завеси, самосвали и хладилници. Централата в Буртенбах произвежда пълна гама шаси за микробуси и хладилни камиони. Тук кадрите, идващи от Избрани, се обработват по линията на катафореза и шасито се сглобява тук.

Стени и пластмасови листове

Има две конкурентни технологии при производството на сандвич панели.Хладилни и изолирани. И двете решения имат предимства и недостатъци, вариращи от устойчивост до външни влияния и завършващи с цената, а изборът на едно или друго решение определя технологиите за производство и ремонт за идните десетилетия. След твърдото и решително лидерство на Kögel през 2009 г. в лицето на г-н Улрих Хумбауер възникна въпросът какво да правим с хладилните камиони: да развием тази посока или напълно да изоставим, а ако се развие, тогава в коя посока да се движим.