Хидравличен чук

хидравличен чук

Хидравличната течност

Във втория случай, ако има ограничения, наложени от основната машина, трябва да знаете отговорите на следните въпроси. Параметри на хидравличната система. Налягане и дебит поток на хидравличната течност. Хидравличен чук. Тук също е важно да знаете дали основната машина е оборудвана с хидравлична тръба за свързване на хидравличен прекъсвач. Все още обаче има редица точки, на които трябва да обърнете внимание при избора на хидравличен прекъсвач, както и при сравняване на оферти от различни марки. Един от най-важните параметри при избора на хидравличен прекъсвач се счита неговата маса. Тъй като всяка основна техника има ограничения по отношение на товароподемността при пълен обхват. Това е въпрос най-малко на безопасността и използваемостта, а оттам и на производителността.

Хидравличен чук

Това е добре известен фактор или ограничение, който се използва активно при избора на хидравличен прекъсвач от средата на 60-те години. Когато се появяват първите производствени модели на хидравлични прекъсвачи. Оттогава е обичайно да се сравняват различни марки и модели хидравлични чукове. Предимно по тегло, като се обръща по-малко внимание на други параметри. Като понякога се игнорира изобщо. Хидравличен чук. Но времето не стои неподвижно. Благодарение на появата на нови материали, използването на най-модерните технологии и металообработващи машини и най-важното, благодарение на новите дизайнерски разработки и иновативни решения се появиха по-леки хидравлични прекъсвачи, но със същата и дори малко по-висока енергия на въздействие и производителност.

хидравличните прекъсвачи

Хидравлични прекъсвачи

Какво дава на изхода? Дизайнът, както и технологията на механична обработка на импулсните хидравлични прекъсвачи, ни позволяват да предложим оборудване, което е с 10–20% по-леко от внесените аналози в зависимост от модела, но в същото време има същата разрушителна сила и по-голяма производителност. Предвид относително ниските изисквания за налягане и дебит на хидравличната течност, импулсните чукове с по-малко тегло могат да бъдат монтирани на по-леки базови машини. На изхода това означава възможност за оборудване на основния багер с по-мощен и ефективен хидравличен чук. Това дава увеличение на производителността при намалени разходи, тъй като поддръжката на хидравличните прекъсвачи Impulse е по-лесна и по-евтина в сравнение с внесените аналози.