употребявани камиони

Транспортни задачи

Най-интересното е, че в настоящата ситуация на българският пазар последната от изброените опции закупуването на употребявано оборудване от оторизиран дилър изглежда най-обещаваща, като същевременно остава най-скъпата. Ако не изберете, разбира се, най-ниския ценови сегмент. Употребявани камиони също така се случва операторът да е сменил клиенти, а в същото време и транспортни задачи. Сега те се нуждаят от други надстройки, формули на колелата и тонаж също добър вариант за нов собственик. Също така се случва операторът да е сменил клиенти, а в същото време и транспортни задачи. Сега те се нуждаят от други надстройки, формули на колелата и тонаж също добър вариант за нов собственик. Това ще стане по-скъпо за дилъра. Лоша идея е да търсите тук ексклузивни спецификации, насочени към много тесен работен сегмент самосвали, камиони за въглища, различни офроуд автомобили.

Употребявани камиони

В ерата на стабилни и нарастващи продажби официалните дилъри не се интересуват особено от оборудването, което е напуснало гаранцията и лизинговото разстояние, но днес в България е точно обратното. Малките сделки не позволяват да се използват изцяло площите на шоурумите, складовите паркинги и сервизи, които са били добре създадени години по-рано. Дори щастието да не е далеч, днес е необходимо да се запази създаденото, включително висококвалифициран персонал. В тази статия ще се опитаме да разберем подробностите, които са важни при закупуване на употребявано оборудване на примера на Scania, която успешно е внедрила стратегия за внедряване и анализ на техническата готовност на превозни средства с различна степен на износване под егидата на одобрената от Scania програма.

Официален дилър

Най-големият и най-ефективен възел, който показа уместността на нов клон на бизнеса, по-рано нетипичен за вносителите, беше техническият център SibTrakScan. Разположен в Новосибирск и образуващ своеобразен холдинг с дъщерни дружества в съседния Искитим и малко по-отдалечените градове на западносибирския и алтайския регион. Барнаул, Кемерово, Томск и Омск. Обслужване със сибирски специфики. Няма толкова много основни канали, които да доведат нашите работници трактори, самосвали, микробуси и палатки до старта на програмата одобрена от официален дилър. Това е търговия, край на лизинга, без да се изкупува оборудването от оператора, предсрочно прекратяване на договори за лизинг поради финансови проблеми една от най-вкусните хапки за купувача. Тъй като оборудването в този случай има минимално обслужване живот.

Официален дилър

Оптималното съотношение на приходите с интересна търговска оферта за ново се постига с не повече от петгодишна използвана. И все пак крайната оценка, дори и при сериозно и продължително договаряне, ще бъде под средната за пазара. В крайна сметка трябва да оцените ползите от отстъпка или индивидуална оферта, която може да не се ограничава до предмета на самия автомобил. Ето един пример. Ако имате собствен цех с автосервиз и склад на резервни части. Защо имате нужда от договор за сервиз и застраховка. Не се опитвайте да шаманите техниката, преди да я предадете с дребни ремонти с помощта на евтини компоненти и обилно покриване на корозия с черна боя или мастика. За да създадете илюзия за добре поддържан автомобил автокъщите не признават такива аргументи като сериозно.

Официален дилър

Също така, ако не сте потънали върху определена кола, например позната преди това, не бива да избирате откровени боклуци от служителите, леко шаманизирани от дилъра или предишния собственик. Пулът на работещите използвани камиони е на възраст между три и седем години, добавете годините. Които възнамерявате да управлявате закупената опция. Не всички употребявани камиони и камиони, почиващи спретнато на сайта на SibTrakScan, имат стикер одобрен от Scania. Никой от тях няма да напусне портата с неизправности, които застрашават безопасността на движението.