Транспортна ефективност на DAF

транспортна ефективност на DAF

Забързана пресконференция

По време на забързана пресконференция Ари Хендрикс. Генерален директор на DAF Trucks Rus, докладва за постиженията на марката DAF на руския пазар и по-нататъшни планове. Транспортна ефективност на DAF. Складът осигурява на дилърите и магазините оригинални резервни части под марките Paccar Parts, DAF Parts и TRP. Юбилейната серия се покрива от гаранция за електропровода двигател. скоростна кутия задвижваща ос за 2-ра и 3-та година, докато се достигне пробег от 500 000 км. На гостите на събитието бяха предложени трактори за тест драйв с полуремаркета Schmitz Cargobull. Специален участник в тестовото шофиране беше теглещ камион на 4-осно шаси XF105.510 с двигател с мощност 510 к.с. и сцепление ръчна скоростна кутия. На гостите не се доверяваше такава мощност.

Транспортна ефективност на DAF

Въпреки неблагоприятните икономически условия, плановете за развитие на дилърската мрежа не се променят. Въпреки че този процес трябваше да бъде забавен. Днес дилърската мрежа се състои от 21 пълноправни дилърски компании те продават и обслужват оборудване. Както и 8 дилъри на услуги и 4 магазина за TRP. Тази година мрежата беше разширена от 3 дилърски центъра: Neis-Auto Ростов на Дон, Gulfstream Service D Саратов и Greenavto Омск. Плановете са да се разшири дилърската мрежа до 45-50 точки за продажба и обслужване. А много дилъри сами инвестират в нови точки. От есента на 2012 г. в Шереметиево работи регионален склад на резервни части Paccar Parts, чийто асортимент днес надхвърля 15 000 артикула.

Ефективност на автомобилите DAF

Транспортната ефективност на автомобилите DAF се поддържа от DAF Parts, TRP Parts, ITS International Service, DAF Driver Academy, DAF Service Network и сътрудничество с културисти. В чест на 5-ата годишнина на представителството на DAF в Руската федерация. Отделът по продажбите подготви оферта, която съчетава всичко най-добро, което се търсеше на руския пазар. Това е основният трактор DAF XF FT105 4×2 в специална юбилейна конфигурация. Който включва удобно спално отделение Space Cab с луксозна седалка и пълен аеродинамичен пакет за максимална ефективност. Тракторите ще бъдат оборудвани с двигател от 340 kW 462 к.с. при 1500-1900 мин 1, агрегиран с 16-степенна ръчна скоростна кутия.

Вътрешната ключалка на вратата DAF

Шофьорът ще бъде доволен от опции като вътрешната ключалка на вратата DAF Night Lock. Спирачката на двигателя MX, системата за контрол на стабилността VSC, както и системата за наблюдение на натоварването на оста. Която е особено актуална днес. Надеждното стартиране на двигателя в студено време и захранването на увеличен брой потребители ще бъде осигурено от батерия с увеличен капацитет и мощен генератор. Превозвачът може да избира между две опции за конфигурация с два резервоара за гориво от 850 + 430 l или с един резервоар от 850 l и резервно колело.