техническа помощ

Техническа помощ

Компанията ADAC Експрес предоставя квалифицирана пътна помощ. По-специално, ние се радваме да предоставим на клиента техническа помощ от всякаква сложност. Всеки шофьор знае колко неочаквано една кола може да се развали, дори ако преди това е била достатъчно нова и е работила доста добре, редовно. Ето защо за нашите майстори предоставянето на качествена пътна помощ е задача. С която те се справят професионално. Широка гама от предлагани услуги ще позволи на всеки клиент да се свърже с нас за помощ и да получи качествени услуги на достъпна цена. Нашите майстори ще могат да ремонтират както автомобил местно производство, така и чуждестранна марка автомобили.

Техническа помощ

Специалистите на нашата компания знаят колко навременна и бърза трябва да бъде техническата помощ кола. Ето защо ние предлагаме само доказани услуги на професионалисти и най-важното е, че тръгваме и пристигаме на мястото на разговора много бързо. И така, какви услуги е готова да предложи нашата компания на клиентите. На първо място, това е смяна на колела, ремонт на брави за запалване и други дребни ремонти. Отваряне на вратите на автомобилите, регулиране на запалването, стартиране на двигателя на автомобила, ремонт на горивната система. Извикване на теглич товарене, транспортиране на автомобила, разтоварването му, както и много други услуги. Които може да са необходими на шофьора на пътя в случай на извънредна ситуация. Специалистите на компанията ADAC Експрес в България имат богат опит в работата с евакуацията на автомобил или в предоставянето на ремонтни услуги.

Ремонт на автомобила

Има и случаи, когато не винаги е възможно да ремонтирате автомобила точно на място, например поради сложността на повредата или защото капитанът няма необходимите резервни части със себе си за ремонт на автомобила. В такива случаи нашият специалист ще може да организира евакуацията на автомобила с помощта на теглещ камион. По този начин, ако вашият автомобил се нуждае от висококачествена и навременна техническа помощ. Моля, свържете се с нашата компания ADAC Експрес в България. Тогава можете да спестите собствените си пари и време.