телескопични товарачи

Безопасна кабина с цялостна видимост

Безопасна кабина с цялостна видимост от серията Bobcat T40 Оборудвана с ROPS / FOPS защита. Кабината на телескопичните товарачи Bobcat T40140 и T40180 осигурява на оператора достатъчна безопасност поради добрата видимост. Извитото предно стъкло позволява по-добро натоварване и управление на машината. Увеличеното задно стъкло е допълнителна полза, а стъклената врата осигурява по-добра видимост при маневриране в непосредствена близост до стени или други препятствия. Удобната механична или въздушна седалка за окачване намалява умората. Операторът лесно, без да натоварва гърба си, работи с контролния панел. За да направите това, достатъчно е да включите бутона FNR – напред / назад на джойстика и също така да стартирате цифровия дисплей. Регулируемият волан и контролерите на въздушния поток улесняват управлението на автомобила. Телескопични товарачи.

Телескопични товарачи

Телескопични товарачи са нещо повече от просто строителство. Производителите на телескопични манипулатори, традиционно използвани в строителството, промишлеността и селското стопанство, предлагат свои двигатели. Които трябва да отговарят на затягащите норми за емисии, и въвеждат модерни електронни системи за контрол и наблюдение. Хидравличното задвижване става все по-често, а кабините са по-безопасни и по-удобни. Наскоро Bobcat представи нови версии на два от най-големите си твърди товарачи. Известният италиански производител Manitou подписа изгоден договор, според който част от производствения капацитет се прехвърля на специално оборудване. Предназначено за минни операции. Liebherr продължава уверено да развива хидростатичната посока в съвременните технологии. А Caterpillar насърчава серията универсални товарачи TH-C.

Система за управление на телескопичен товарач

Бутонът FNR на джойстика е инсталиран за първи път на 7-метровата телескопична машина Bobcat TL470 и TL470HF. Достатъчно е операторът да докосне с ръка, за да зададе командата. В този случай не е необходимо да използвате джойстика. По този начин Bobcat спасява водача от ненужни движения. Полуавтоматичната джойстична система за подравняване на колелата гарантира, че колелата са правилно разположени. Едно спрямо друго след промяна на режима на управление на две колела, управление на четири колела или управление на раци. Допълнителният хидравличен поток може също да се контролира прецизно с джойстик. Цифровият дисплей в реално време показва данни на оператора за производителността на машината, включително стойности на ъгъла на рамката. Телескопични товарачи.

Функция за изравняване

След активиране на функцията за изравняване, дисплеят автоматично се променя. За да покаже два ъгъла на рамката от двете страни, така че операторът е напълно информиран за условията на работа. LCD също показва ъгъла на стрелата. Това позволява по-прецизен контрол на ситуацията и, ако е необходимо, съкращава времето на цикъла за дублиращи се операции. Новите асансьори се характеризират и с по-високо ограничение на скоростта до 30 км / ч. Конструкцията на асансьорите е значително подобрена с използването на стабилизатори. Системата за управление на стабилизатора повишава безопасността при работа на специално оборудване, като непрекъснато следи налягането на земята, контролира намаляването или загубата на налягане. Компактните стабилизатори позволяват максимална товароподемност при работа в тесни пространства.