стари автомобили

Автомобили се сблъскват с проблема

Когато работят с автомобил, много собственици на автомобили се сблъскват с проблема с изхвърлянето на стари вече неизползвани батерии. Стари автомобили. Разбира се, можете просто да го хвърлите в най-близката кофа за боклук, но пестеливите шофьори знаят. Стара акумулаторна кола. Че такива батерии съдържат ценно олово, което може да се добави към центъра за рециклиране. Нека поговорим по-подробно за това какво да правим и къде да поставим старата батерия. При желание собствениците на автомобили могат сами да изрежат пластмасовия калъф и след това да надушат оловото от старите плочи. Не забравяйте обаче, че това очевидно не е най-доброто решение, електролитът е доста токсичен, следователно, вдишвайки парите му, можете лесно да се отровите, до загуба на съзнание и хоспитализация.

Стари автомобили

Такова олово може да се използва за риболов на тежести или да намери приложение за този тежък метал в ежедневието. Доста трудно е човек без опит да свърши такава работа. Стара акумулаторна кола. Ще трябва да знаете как да топите олово правилно и получаването на чиста сплав у дома ще бъде проблематично. В екстремни случаи полученият състав може да се използва в ежедневието или за производството на различни занаяти, но не забравяйте, че това е доста трудна и отнемаща време работа, по време на която е наложително да се внимава да не бъде отровен от електролитни пари. Батерията съдържа не само олово, но и малко количество различни ценни метали, така че можете да върнете старата батерия в център за рециклиране.

Акумулатор на автомобила

Това е най-лесният начин да изхвърлите такава батерия, особено след като можете да получите няколкостотин рубли за действително ненужна батерия. Във всеки случай разходите за получаване на батерии ще се различават в зависимост от неговия клас и съдържащите се в него благородни метали. Намирането на такива точки за рециклиране във вашия град няма да бъде трудно. Наемаме стара батерия за промоция при покупка на нова. Много автокъщи, специализирани в продажбата на стари батерии, предлагат на своите клиенти различни отстъпки и промоции, в рамките на които можете да получите добра отстъпка от нова батерия за донесена стара батерия. Между другото, това е може би най-изгодният начин за изхвърляне на стара батерия, тъй като отстъпката за нова батерия може да бъде 20% или повече.