Собственици на автомобили

Собственици на автомобили

Така и употребявани

Цената на автомобилите, както нови, така и употребявани, до голяма степен зависи от конкретната конфигурация на автомобила. Собственици на автомобили. Всъщност някои допълнителни системи и опции се търсят и значително опростяват работата на автомобила, докато други електрически системи и приспособления са просто безполезни, а шофьорите само плащат за тяхната наличност. Нека поговорим по-подробно за това какви опции в колата са просто безполезни. Системата старт-стоп е замислена като възможност за малко намаляване на разхода на гориво на двигателя.

Собственици на автомобили

Ако освободите спирачката и натиснете педала на газта, двигателят веднага ще стартира и автомобилът ще започне да се движи. Пет почти безполезни опции за автомобили, за които много собственици на автомобили надплащат. Собственици на автомобили. На теория всичко изглеждаше доста добре, но на практика се оказа, че натоварването на двигателя и батерията се увеличи значително, което доведе не само до намаляване на ресурса на превозното средство, но и до увеличаване на разхода на гориво. Ще се изненадате, че на някои машини тази опция може да струва 3 хиляди евро или повече. Това е просто декоративна функция, която няма практическа цел. За да не си губите парите, не препоръчваме да поръчате такова осветяване на прагове при избора на нова кола.

Интересна опция

Панорамният покрив на пръв поглед може да изглежда като интересна опция, която ви позволява да се насладите на гледката към небето над главата си, което прави пътуването с колата ви по-вълнуващо. Този уау-ефект обаче изчезва буквално няколко дни след закупуването на кола, докато трябва да разберете, че стъкленият покрив значително отстъпва на металния плот по отношение на безопасността. Скоро люковете започват да изтичат изцяло, след което автомобилът се нуждае от сложен ремонт. По периметъра на люка под пластмасовите уплътнения често се появява корозия, която ще бъде изключително трудно да се спре. В резултат на това автомобилът се нуждае от сериозен ремонт и всички подобни разходи биха могли да бъдат избегнати, като се избере автомобил без панорамен покрив или люк наведнъж.

Стабилност на посоката

На добри асфалтови пътища тази система за контрол на стабилността ще бъде доста полезна. Въпреки това, в руските реалности, в кал и на валцуван сняг, такава система на стабилност на посоката само влошава плъзгача и не позволява на водача да реагира адекватно на ситуацията на пътя. Не е изненадващо, че когато е възможно, много собственици на автомобили просто изключват тази опция, която всъщност става безполезна. Освен това той има първоначално висока цена, което значително увеличава общата цена на автомобила.