Сезонна смяна на гумите

Сезонна смяна на гумите

Собственици на автомобили

Процедурата за сезонна смяна на гумите вече стана задължителна за руските собственици на автомобили. Посещението на сервиз за гуми може да се комбинира с проста проверка и обслужване на автомобила. Сезонна смяна на гумите. Което ще елиминира повредите на окачването, намалявайки разходите на собственика на автомобила за експлоатация на автомобила. За да направите това, подобно преобуване трябва да се извършва не в обикновени магазини за класически гуми, а в пълноценни сервизи. Където не само гумите ще бъдат заменени, но и окачването на автомобила ще бъде проверено на вдигам. Нека да поговорим по-подробно за това, което ще трябва да се проверява при сезонна смяна на гумата в колата.

Сезонна смяна на гумите

Неизправностите при управлението се изразяват в замъгляване на уплътненията и уплътненията, както и появата на необичайни асансьори. Изключително трудно е да определите сами такива повреди без асансьор. Сезонна смяна на гумите. Само когато вашата машина е в сервиза на асансьор, майсторът може да извърши най-простата проверка, като се увери, че няма изтичане на хидравлична течност и люфт на кормилните елементи. Проверката на прашниците на кормилната рейка е задължителна, което изключва течове на хидравлична течност. Ако от изтичащите уплътнения изтича масло, в крайна сметка помпата се износва бързо и впоследствие е необходимо да се смени кормилната рейка. Която е станала напълно неизползваема. Всякакви удари и люкове в кормилната система, които могат да бъдат засечени, когато автомобилът е повдигнат на асансьор. Той е принуден да извърши подходящ ремонт, тъй като такива неизправности влияят отрицателно на безопасността при шофиране.

Шарнира чрез износен багажник

Извършва се проверка на прашниците на шарнирите на задвижването; такива защитни капаци не трябва да имат пукнатини или други повреди. Ако мръсотията и водата попаднат в CV шарнира чрез износен багажник, в крайна сметка е необходимо да се извърши комплексно възстановяване на задвижването и това е допълнителен разход, който може да бъде избегнат чрез извършване на редовно обслужване и поддръжка на автомобила. Сезонна смяна на гумите. Освен това се извършва проверка на състоянието на изпускателната система, която трябва да бъде херметична, без пробив на газове от изпускателните тръби. Също така, когато подменяте колелата, се препоръчва да регулирате ръчната спирачка и да сте сигурни, че сте проверили подравняването на колелата в автомобила. Освен това могат да се регулират не само предните колела, но и задният мост.