Режим на работа

режим на работа

Рамки за камиони

Тържественото откриване на нов завод за производство на кабинни рамки за камиони КАМАЗ и Mercedes-Benz в Набережни Челни се очакваше в продължение на три години. Съобщението за изграждането на нов завод за кабини беше направено през лятото на 2016 г. Още през февруари 2017 г. първите сгради придобиха участъци и покривни секции. Съгласно споразумението новото производство на SFTP кабини основна линия Actros MP4 трябва не само да разшири обхвата на автомобилния гигант Chelny. Режим на работа. Който сега използва кабини K4 Actros MP3 и K3класически KAMAZ, но и да стартира продажби на нова генериране на Actros с вътрешна локализация.

Режим на работа

Експерименти за разработване на нови кабини в КАМАЗ са проведени в началото на 80-те години. Дори бяха произведени няколко оригинални каросерии както дизайнерите правилно наричат ​​кабините. През 80-те и 90-те години имаше няколко опита за усъвършенстване на екстериора с помощта на тунинг ателиета и фирми за износ. Режим на работа. В тази поредица само сътрудничеството със Sisu беше първият опит да се използва изцяло каютата на някой друг. Последваха експерименти с адаптирането на MAN F2000 към основния трактор и корейското студио DMEC. Но всеки път ставаше очевидно, че всички тези мерки ще доведат само до допълнителни разходи и неустойчиво развитие.

Събитие в историята

Ето защо събитието на 27 май 2019 г., а именно стартирането на производството, се превърна в наистина епохално събитие в историята на автомобилния гигант Kama. Заводът е построен от нулата, напълно нов, в отделна сграда. Режим на работа. По отношение на мащаба на проекта той може да се сравни само с двигател, който се е издигнал от пепелта. Новото производство ще се управлява от съвместно предприятие между двете компании. DAIMLER KAMAZ RUS, което е създадено в рамките на консорциум между PJSC KAMAZ и автомобилния концерн Daimler AG. Пускането на нов завод за кабини се превърна във важен момент в изпълнението на инвестиционната програма по пътя към прехода на КАМАЗ към производството на нова гама от модели автомобили от поколение K5.