Рамената на окачването

рамената на окачването

Определени неизправности

Свържете със i че наличието на странични звуци в окачването може да показва появата на определени неизправности. Рамената на окачването. В такъв случай е необходимо да се свържете със сервиза възможно най-скоро и да ремонтирате автомобила. Нека поговорим по-подробно за причините за скърцането на лостовите безшумни блокове. Ако в такъв случай незабавно се свържете със сервиза, или такива консумативи могат да скърцат при висока влажност. Като се има предвид лошото качество на руските пътища, не бива да се учудваме от факта, че окачването на автомобилите се счупва почти първото, което често изисква ремонт. Експертите препоръчват на собствениците на автомобили да проверяват независимо окачването.

Рамената на окачването

В яма или асансьор, което ще им позволи бързо да идентифицират съществуващите неизправности, без да ги стартират и да ги отстранят в началния етап на повредата. Рамената на окачването. По време на експлоатацията на автомобила е задължително да слушате различни странични звуци, които могат да се чуят от зоната на скоростната кутия, двигателя и окачването. Появата на тихите блокове скърцат е основата за контакт с услугата. Най-често това е критично износване на консумативи, които трябва да бъдат заменени възможно най-скоро. Основната причина за неизправности и появата на скърцане на безшумни блокове е тяхното физическо износване. По време на работа безшумните блокове имат значителни натоварвания, особено като се вземат предвид счупените руски пътища. При такива условия дори най-надеждните резервни части бързо се провалят, което изисква своевременна подмяна.

Износване и необходимостта

Трябва да разберете, че появата на скърцане на безшумни блокове не винаги ще показва тяхното износване и необходимостта от подмяната им. Например такива неприятни звуци могат да се появят скоро след ремонта на окачването и инсталирането на нови сайлент блокове. Те могат да се търкат един в друг и буквално след няколкостотин километра подобни неприятни звуци напълно преминават. В такъв случай можем да препоръчаме на собствениците на автомобили да третират безшумните блокове със специални спрейове, което ви позволява напълно да разрешите проблемите с неприятно скърцане. Ако в резултат на диагностиката е възможно да се установи значително износване на сайлент блоковете, в такъв случай не трябва да се колебаете с ремонта.