пътна помощ 24

Автомобилна пътна помощ

Какво представлява застраховката „Пътна помощ“ за автомобила? Пътна помощ 24 – Застраховката за пътна помощ, гарантира безопасността по пътищата за вас и вашето превозно средство, в България и Европа. Благодарение на активните операции за 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата през цялата година. Автомобилното застраховане е предназначена за подпомагане на всеобхватни пътни действия. Благодарение на широката мрежа от специализирани превозни средства, които са разработени за превоз на автомобили по обикновените пътища и автомагистрали за безопасно и навременно пристигане. Със застраховка „Пътна помощ“ автомобилите под 15 или 20 години могат да бъдат застраховани въз основа на пакета от датата на първата регистрация. По-специално, с изключение на колите под наем, застраховката за пътна помощ е предназначена за превозни средства като. Коли, ремаркета, каравани, камиони и други превозни средства. Пътната помощ е много важна гаранция, особено ако планирате да изминете много километри през годината или карате кола с дата. За която рискът от възникване на неприятни изненади по време на трафик е по-голям.

Пътна помощ 24 – Какво покрива застраховката „Пътна помощ“

Застраховката за пътна помощ 24 на пътя гарантира спокойствие за всички автомобилисти благодарение на ценните гаранции. Цялата сигурност, която правилата ви позволяват, но само ако имате нужда. Безопасност и професионализъм на вашите услуги в случай на повреда на автомобила. Голяма сертифицирана спасителна мрежа за автомобилите в България. Застрахователния Road Assistance е застраховка, която предоставя набор от услуги, насочени конкретно към най-добрата защита на вашия автомобил и мобилност, като например. Техническа помощ на превозното средство, в случай на повреда или кражба. Помощ за човека във случай на злополука и следователно невъзможност за шофиране. Пътна помощ при злополуки или повреди, но също така и за частична кражба, заместващ автомобил за 7 дни и при пълна кражба за 30 дни. Шофьорът, който е на разположение в резултат на злополука, медицински съвет и организация на евентуално връщане от чужбина. Е това, което се предлага за защита на автомобилиста.

Как да потърся пътна помощ в случай на повреда ?

Възможно е покритието да се допълни и с правна защита от движение като. Гаранцията, която ви позволява винаги да бъдете защитавани в случай на изпитания или спорове относно движението на превозното средство. И възможността да изберете надежден правен персонал. Наранявания на водача за компенсация са прости и бързи процедури. Застраховката за пътна помощ на автомобила, защитава физическото лице. Което управлява превозното средство, посочено във формуляра на полицата, било то собственикът или лицето, което е упълномощено да го управлява. Ние работим с най-коректната компания за пътна помощ в София Албена Експрес, която работи с най-ниски цени. Ние предлагаме сертифицирана и широко разпространена мрежа от множество сервизни центрове. Нашата организационна структура е на Ваше разположение 24 часа във седмицата. Предоставяме пътна помощ 24 за обикновени и автомагистрални пътища. Технологични решения за автосервиз и пътна помощ. По този повод ще бъде важно незабавно да съобщите следната информация на оператора. Вид на превозното средство, име и фамилия на собственика на автомобила, номер на застраховката. Адрес на мястото, където се намирате и телефонен номер.

Пътна помощ в случай на повреда на автомобила за автосервиз

Освен това, в случай на повреда, превозното средство може да бъде изтеглено до най-близкия оторизиран център. Или до оторизирания сервиз, посочен от застрахования. Застраховката за автоматично подпомагане в 3 гаранционни пакета. Застраховката за пътна помощ за автомобила предоставя възможност за избор, според нуждите, от 3 пакета гаранции. Които могат да бъдат персонализирани според собствените нужди. Застраховката за пътна помощ предоставя следните гаранции: Пътна помощ 24 – теглене във случай на спиране на автомобила поради повреда, авария или неправилно зареждане с гориво. Резервна кола до максимум 3 дни, 1600 кубика работен обем с неограничен пробег. Извънредно възстановяване на автомобила. Ако вследствие на произшествие се окаже извън пътя и не е в състояние да се продължи. Максималната възраст на превозното средство, посочена във формуляра на полицата, е 15 години. За гаранцията за злополука на водача, възрастовата граница е 75 години.

Пълна помощ на автомобила

Пътна помощ 24. Пълната автоматична помощ предоставя следните гаранции: Пътна помощ – теглене, ако превозното средство остава повредено и не може да се движи. Услугата пътна помощ ще бъде предоставена на превозното средство във всяко събитие. Резервна кола до максимум 7 дни, 1600 кубика работен обем с неограничен пробег. Резервна кола в събота и неделя, ако превозното средство е повредено в събота и неделя или във всеки случай в периоди, когато сервизите са затворени. Извънредно възстановяване на автомобила, ако вследствие на произшествие се окаже извън пътя и не е в състояние да се движи. Възстановяване на хотелски разходи до 100 евро на човек на ден и максимум 500 евро за инцидент. Такси за вземане на кола под наем или хотел до максимум 50 евро. Връщане или продължаване на пътуването, ако превозното средство е спряно за повече от 36 часа в България. 4 дни в чужбина или в случай на кражба или грабеж. Възстановяване на ремонтираното превозно средство с покриване на пътни разходи в България и чужбина.

Пълна помощ в случай на повреда

Резервна кола за пълна кражба или грабеж до максимум 30 дни. Възстановяване на превозното средство след кражба или грабеж с покриване на пътни разходи в България и чужбина. Изисквани документи в случай на пълна кражба на автомобила. Застрахованият може да използва организационната структура, за да поиска следните документи: хронологичен, общ или извлечение за загуба на автомобила. Наличен шофьор в резултат на нараняване. Медицински съвети. Постъпване в болница в чужбина във случай на злополука. Връщане на застрахования за възстановяване от чужбина. Максималната възраст на превозното средство, посочена във формуляра на полицата, е 20 години. За гаранцията за злополука на водача, възрастовата граница е 75 години. Удобство, този начин ви позволява да спестите много време и пари. Сигурност: всички онлайн застраховки, които предлагаме, се управляват от най-важните и професионални застрахователни компании в Европа. Които работят в сектора от много години и за всякакви въпроси или пояснения нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат стъпка по стъпка. Гъвкавост, тъй като можете лесно да персонализирате своята полица. Като избирате сред различни гаранции за тези, от които се нуждаете, с най-високо качество и надеждност.

Правна защита за адвокат

Покритието на Правна защита посочен в полицата, покрива разходите на адвоката и всички експерти. За упражняване на право или защита срещу трета страна, след спорове, свързани с движението по пътищата. Следователно Дружеството осигурява правна защита за защита на своите интереси по извън съдебни и съдебни дела. В контекста на движението на превозното средство, посочено във формуляра на полицата. Гаранцията за злополука на водача, предвижда обезщетение за злополуката, която Застрахованият, разбиран като легитимен водач. Може да пострада в превозното средство, посочено в полицата. Включени са и произшествия, претърпени по време на операциите. Необходими за възобновяване на движението на превозното средство в случай на пътно произшествие или механична повреда. Която може да възникне по време на пътуването. Гаранцията включва също и злополуките, които Застрахованият претърпява при качване или слизане от превозното средство. Ние ще Ви напътстваме от съставянето на безплатна оценка до сключването на договора. За да Ви помогнем и да Ви посъветваме при избора на най-доброто решение за Вас!