Пътна Помощ за автомобили

пътна помощ за автомобили

Фирмите за пътна помощ в София, предоставят специализирани услуги за превоз и репатриране на автомобили, джипове, микробуси и камиони. Професионални компании притежават специализирана техника за репатриране на аварирали моторни превозни средства. Специализираните фирми за денонощна пътна помощ за автомобили, джипове, микробуси и камиони, предоставят различни видове услуги. Тези услуги са свързани с превоз на автомобили и камиони. Доставка на гориво до авариралият автомобил, подаване на ток 12 – 24 волта. Ако се окаже че акумулатора на автомобила Ви се е повредил напълно. Фирмите за репатриране ще изпратят специалист, който ще подмени вашият акумулатор с чисто нов. Ако сте забравили ключовете си в автомобила, фирмите за пътна помощ, ще ви осигурят професионален авто – ключар. Всичко това може да Ви излезе напълно безплатно ако притежавате застрахователна полица. Застрахователна полица за репатриране може да сключите във всички офиси на застрахователните компании или чрез интернет. Услугите които предлагат фирмите за пътна помощ, може да видите в Google.com

Какво предлагат фирмите за пътна помощ за автомобили

Ако се наложи да пътувате в чужбина, препоръчваме ви да сключите застрахователна полица с безплатна пътна помощ. По този начин Вие ще си спестите неприятностите, които може да Ви се случат по време на пътуване. Когато и по което време да закъсате с автомобила, фирмите за пътна помощ, ще Ви окажат нужното съдействие. Ако закъсате в чужбина и притежавате застрахователна полица за пътна помощ. Вие ще си осигурите безплатно репатриране, на вашият автомобил до всеки специализиран автосервиз. Също така ще получите безплатен ремонт и цялостно обслужване на вашият аварирал автомобил. Застрахователната полица ще ви осигури безплатно настаняване в хотел. Ще получите безплатна храна в ресторант, докато вашия автомобил бъде възстановен напълно. Ако искате да навестите някого, застрахователната компания ще ви осигури служебен автомобил. След като автомобилът ви бъде готов, вие спокойно може да продължите пътуването си. Информация за фирмите които извършват транспортни услуги на моторни превозни средства за чужбина, можете да намерите в страниците на интернeт.

За колко време пристига пътна помощ за автомобили

Специализираните компании за пътна помощ пристигат най-много до 30 минути до вашето местонахождение. Те се стараят да не разочароват клиентите си и да спечелят тяхното доверие. Когато се получи телефонно обаждане от страна на клиентите, е редно да се обясни точното местонахождение на автомобила. Също така трябва да сте наясно, по каква причина е аварирал вашият автомобил. Полезна информация за отстраняването на повредата на вашият автомобил, може да получите от служителите на специализираните фирми за пътна помощ. Ако се окаже че повредата на автомобила е малка, вие ще получите инструкции за отстраняването на повредата на място. Ако не можете сами да се справите с отстраняването на повредата, компаниите за репатриране ще ви изпратят специализиран камион. Допълнителна информация за проблеми свързани с авария на автомобила или за пътна помощ за камиони, може да получите от служителите на нашата компания.