професионална и бърза пътна помощ

Професионална и бърза пътна помощ

Компанията ADAC Експрес ви предлага професионална и бърза пътна помощ в България и в Европа. Ние предлагаме услуги за ремонт и евакуация на моторни превозни средства при различни извънредни ситуации, които могат да се случат по всяко време. Нашата компания за пътна помощ ADAC Експрес работи денонощно и оказва незабавна помощ. Нашите специалисти от ADAC Експрес извършват диагностика на двигателя и подмяна на авточасти в различни региони на България и Европа. Разполагаме с голям автопарк от специализирано оборудване, включително теглещи камиони. През годините практика ние разработихме надеждна система, която ни позволява да предоставяме услуги в определен час.

Професионална и бърза пътна помощ

Ако сте в аварийна ситуация, заключването е блокирано или двигателят не стартира на автомобила, обадете се на нашата компания ADAC Експрес. Диспечерът ще приеме поръчката и ще изпрати съветник до мястото на повредата, който ще ви помогне да разрешите проблема и вие можете да продължите по пътя си. В случай на неизправност, ние осигуряваме надеждна и застрахована евакуация до най-близкия сервизен или технически център, от който се нуждаете. Предоставянето на пътна помощ навреме спестява време и пари. Ние диагностицираме двигателя в случай на проблеми или поява на неразбираеми шумове от автомобила, намаляване мощността. Професионален бригадир на нашата компания извършва както визуална, така и техническа диагностика на автомобили и камиони.

Превозни средства

Компанията ADAC Експрес е на пазара повече от 15 години и предоставя специализирана пътна помощ на високо ниво. Магистрите са квалифицирани и преминават обучение, образование и практика. В случай на незначителни повреди, ние тръгваме с необходимите инструменти и резервни части. Компанията ADAC Експрес участва в различни операции за евакуация на моторни превозни средства от труднодостъпни места, като блата и водни обекти. Разполагаме с висококачествени инструменти и оборудване за професионална специализирана пътна помощ, които са се доказали през годините на практика. Стремим се да гарантираме, че всеки клиент, който кандидатства в нашата компания ADAC Експрес, получава достойна помощ.