Проследяване на товара

проследяване на товара

Многобройни конкуренти

Фирмите, занимаващи се с доставка на стоки, се стремят да осигурят най-удобните условия за сътрудничество за своите клиенти. В крайна сметка това е единственият начин да заобиколите многобройни конкуренти в тази област. Логистичната компания се интересува от факта, че всички стоки са били доставени по местоназначението и в срок. Проследяване на товара. Освен това всички превозвани от фирмата стоки трябва да бъдат доставени в безопасност и безопасност. За да сведе до минимум рисковете и да повиши нивото на доверие на клиентите, спедиторската компания осигурява постоянен мониторинг на транспортното оборудване и превозените товари. Проследяване на товари с помощта на GPS технологиите често се използват за проследяване на товари. За целта компаниите обикновено инсталират специални тракери или маяци на своите превозни средства.

Проследяване на товара

Това устройство може да получава координати от сателити, които след това се предават на работещ сървър Диспечерът на спедиторската компания има достъп до този сървър. Той наблюдава и контролира всяко движение на работнически превозни средства. В реално време служител на компанията контролира по кой маршрут преминава транспортът с товара. Също така е възможно да се анализира доклада за определен период от време. Клиентите на компанията също имат достъп до тази услуга. Проследяване на товара. За това са предоставени потребителско име и парола. Така самият клиент може да проследи движението на товара си. Много модерни GPS тракери са оборудвани със специални сензори за шок и преобръщане. Следователно при транспортиране на крехки стоки могат да се избегнат повреди.

Допълнително оборудвани

Защото те няма да бъдат пренебрегнати. Някои устройства са допълнително оборудвани със сензор за контрол на околната температура. Това е полезна функция, когато трябва да транспортирате нетрайни стоки. Но, разбира се, GPS устройството ще ви позволи да намерите контейнера, ако е бил откраднат. Проследяване на товара по номер на фактура Редица транспортни компании практикуват създаването на специални услуги за проследяване на товари на официалния си уебсайт. В този случай те не получават директен достъп от GPS тракера. Чрез въвеждане на определена информация в подходящата форма, клиентът на компанията получава достъп до информация за местоположението на неговия товар.

Специален софтуер

Най-често проследяването на товари се извършва според номера на фактурата, който клиентът на фирмата получава от транспортната фирма. Някои компании имат специален софтуер за проследяване. Например могат да се разработят специални приложения за мобилен телефон. Предимства на процедурата за проследяване на товара Благодарение на използването на съвременни инструменти за проследяване, самата транспортна компания, както и клиентите на компанията, има редица допълнителни възможности. Сред основните предимства са възможността за проследяване на маршрута и коригирането му по време на транспортирането на стоки, ако е необходимо на отдалечено ниво става възможно да се гарантира, че са изпълнени условията за транспортиране на определен вид товар.