прилагане на тралове

Специална платформа

Почти всяка организация трябва да извършва строителни или ремонтни дейности. За много компании обичайният превоз на извънгабаритни и нестандартни товари е просто необходим. Прилагане на тралове. Такива превози на товари се извършват със специализирано оборудване и не са достъпни за всяка организация. Не всеки обаче е готов да похарчи значителни средства за закупуване и поддръжка на такова оборудване и най-често те наемат тралове от организации на трети страни. Прилагане на тралове с ниско натоварване Траловете се запомнят в почти всички ситуации, когато се наложи транспортиране на извънгабаритни товари. В този случай не бъркайте концепцията – това не е риболовен кораб, а специализирана платформа за превозни средства. Тралът за ниско товарене е специална платформа.

Прилагане на тралове

Центърът на тежестта е достатъчно нисък, за да носи почти всякакъв товар без риск от преобръщане. Поради ниската рама, товаренето върху платформата се извършва без използването на специализирано оборудване. Ако се транспортират извънгабаритни товари, тогава е достатъчен обикновен мотокар. А едрогабаритното оборудване може самостоятелно да се придвижва към траловата платформа. Класификация на трала с ниско легло Както всяка техника, траловете се различават по няколко начина. Прилагане на тралове. Най-простото и често срещано разделение на траловете с ниско натоварване е представено по-долу. Разлика в броя на осите на товарна платформа. Тип окачване на платформа за превоз на товари Траловете с хидравлично окачване на платформи изискват маркировка в разрешението за превоз на извънгабаритни товари.

Пружинно окачване

Те имат най-високата товароносимост. Пневматичното окачване се използва на платформи с нисък център на тежестта. Листното пружинно окачване е универсално окачване със средно натоварване. Отделно си струва да се спомене рядко използваното окачване на баланса, което се използва само при тралове с висока рамка за превоз на специализирани товари. Товароподемност на платформата до 25 тона – лека от 25 до 45 тона – средно от 45 до 110 – тежък. Има и супер тежки тралове. За работа ще трябва да получите специални разрешителни за превоз на извънгабаритни товари конструкции на тралове от този тип. Но приложението им е специфично и изключително ограничено.