Превоз с автовоз

превоз с автовоз

Транспортиране на автомобили

В съвременните градове има все повече автомобили. И възникват все повече въпроси, свързани с транспортирането им от град на град. Ако се сблъскате с подобен проблем, тогава най-доброто решение би било да използвате услугите на автотранспорт. Превоз с автовоз. Транспортът с кола е много отговорен процес. Най-популярни са два вида автомобилни превози. С използване на автовоз или теглещ камион. Тези опции включват движещи се машини на товарни докове. Техните разлики се крият във факта, че теглещ камион ви позволява да превозвате само една кола. Докато автовозът е в състояние да превозва до осем коли наведнъж. Това е особено удобно, когато трябва да извозите цял парк от превозни средства. Превозът на стоки с кола също ще помогне за намаляване на транспортните разходи, дори ако превозвате една кола.

Превоз с автовоз

Тези превозни средства са предназначени за превоз на повече от един автомобил. Услугите за автомобилни превозвачи ви позволяват да транспортирате автомобил за кратко време, безопасно и практически от врата до врата. Транспортът с автомобилен транспорт е удобен както за транспортиране на няколко нови коли от салона наведнъж, така и за доставка на една кола до друг град. Автотранспорт е трактор с ремарке, който е оборудван за превоз на 8-10 малки седана или 6-7 по-големи коли. Но когато се изчисляват разходите за шофиране, често се забравя, че освен разходите за бензин, вие харчите пари за храна на пътя, хотел. Съществуват рискове от инциденти и повреди по пътя, превишен пробег и наближаваща дата за планирана проверка. Превоз с автовоз.

Доставка на автомобили с автовоз

Когато доставяте автомобил от автовоз, спестявате време и усилия. Можете постоянно да следите движението на автомобилния транспортер. В същото време дори не е необходимо да присъствате в кабината, за да организирате транспорт. Трябва да го вземете само във вашия град. И тъй като те отговарят за товара, те внимателно ще огледат автомобила за скрити дефекти, драскотини и други неща. По този начин ще получите придирчива услуга като бонус и няма да е нужно да харчите пари за билети за пътуване до друг град. В какво се състои транспортирането. Зареждане. Като правило автомобилът се зарежда на автотранспорт на безплатния охраняем паркинг на превозвача. Вие или вашият представител можете да дойдете там с колата.

Необходими документи при превоз

Сключете договор, предайте колата на превозвача съгласно акта за приемане, изгответе снимка. Проверете дали застраховката е включена в разходите за транспорт. Ако колата бъде премахната от регистъра на КАТ, ще ви трябва оригинал или копие от талона. Ако автомобилът е регистриран, се предоставя удостоверение за регистрация на превозно средство. Доставка. Ако маршрутът е труден, автомобилът може да бъде презареден няколко пъти до други автомобилни превозвачи. Превоз с автовоз. Добрите превозвачи предлагат онлайн проследяване и SMS сигнали. Можете да проследявате онлайн къде е вашата кола в момента.

Разтоварване на автомобил от автовоз

Разтоварване. На паркинга след разтоварване внимателно огледайте машината. Как да подготвим кола за транспорт. Уверете се, че колата е чиста, изключете алармата. По-добре е да поставите защитни материали на седалките. Акомулаторите трябва да бъдат изправни и заредени, а в резервоара на автомобила трябва да има поне 5 литра бензин. Премахнете всички външни тела-антени, багажници на покрива и др. И разбира се, проверете документите. Ако колата ви не е в движение, това също не е проблем. Трябва само да информирате превозвача за това, когато се свързвате. Разходите за превоз с автомобилен превозвач. Цената зависи не само от разстоянието между градовете, но и от популярността на маршрута. Също така, цената на транспорта зависи от размера, марката и модела на автомобила. Ако искате да транспортирате няколко автомобила наведнъж или да поръчате цял автовоз, ще бъде по-евтино.