Превоз на верижни превозни средства

превоз на верижни превозни средства

Транспортиране на тежко верижни превозни средства

Транспортирането на тежко верижни превозни средства е една от най-често срещаните транспортни задачи за тежкотоварни превозни средства. Верижните превозни средства се различават в широк диапазон от тегло и размери. И всяка категория маса има свой собствен начин на транспорт и свои собствени условия на транспортиране. При транспортиране на леки до 25 тона, верижни превозни средства е важно да се спазват разрешените размери, тегло и товари. Като за тези цели се разработват полуремаркета, чието минимално тегло се осигурява от високоякостна стомана. По този начин се постига ефективност на транспорта, тъй като не е необходимо да се издават разрешителни. Гамата от средно верижни превозни средства-25–35 t-се осигурява от 4 и 5-осни нискорамни полуремаркета с предно и задно задвижване. Превоз на верижни превозни средства.

Превоз на верижни превозни средства

Гамата от тежко верижни превозни средства е най-разнообразна. Тъй като започва от 35 тона и завършва в района на 600 тона. И това няма да е цяло проследявано превозно средство, а само част от него. За транспортиране на тежки машини и техните части се използват многоосни автомобилни полуремаркета. С преден и заден достъп, като за предпочитане е челният. За тези цели се изграждат и модулни полуремаркета със взаимозаменяеми товарни платформи и разбира се, самоходни и несамоходни модулни превозни средства. Основният метод за инсталиране на верижно превозно средство върху превозно средство е с коловози на платформа. Тъй като по този начин се транспортират леки и средни превозни средства. И тези превози съставляват огромното мнозинство в обема на превоза на тежко оборудване. За тежкото оборудване предпочитаният метод е върху носеща греда „под корема“. Този метод осигурява безопасно натоварване и минимална обща височина на влака.

Модулни превозни средства

Коремната греда се доставя или в допълнение към модулни превозни средства или модулни полуремаркета. Или е включена в автомобилното полуремарке. В този случай гредата е снабдена с удължители и палуби. Които могат да бъдат монтирани по долния ръб на гредата и по този начин да се получи ниска товарна височина за верижно или колесно превозно средство. Или по горния ръб и да се получи плосък, плосък товар платформа. Транспортните компании, в чиито автопаркове THP, SL модули с ширина 3000 мм, също ги използват за превоз на верижни превозни средства. Неудобството на тези модули е че празните модули надхвърлят допустимите размери по ширина. Но те са много ефективни за транспортиране на свръхтежки превозни средства по технологични вътрешни или кариерни пътища. Особено в конфигурация със самоходни модули. Превоз на верижни превозни средства.

Модулни превозни средства

За много тежки товари от няколко хиляди тона има специална линия от SPMT с ширина 2430 мм с централно разстояние 1400 мм. Модулна универсална технология от Scheuerle, тип Euro Combi. Стандартното решение за транспорт на строителна техника, Scheuerle Euro Compact на хидравлично окачване. Транспортиране на верижни превозни средства в открити мини в SPMT Scheuerle. Модулна универсална технология от Scheuerle, тип EuroCombi има широка гама полуремаркета. С ниско натоварване за тежки камиони с броя на осите от 2 до 8. Които могат успешно да се използват и които се използват за транспортиране на верижни превозни средства. Полуремаркетата са проектирани така, че влизането и излизането да са удобни. Закрепването е надеждно, а пътният трафик стабилен и предсказуем.

Транспортиране на верижни превозни средства

В почти всяка серия полуремаркета Tverstroymash можете да намерите успешно решение за транспортиране на верижни превозни средства. Ако размерите на товара се вписват в стандартните размери. А собственото му тегло е малко, тогава на ваше разположение са моделите от серията Original. Ниски товарачи, с плоска товарна платформа и товарна височина от 860 или 930 мм. Товароносимостта на такива тралове е до 80 тона. Товароносимостта на такива полуремаркета достига 80 тона. А платформата за товарене може да бъде удължена до 19 м на стъпки от 0,5 или 1 м, в съответствие с вашата транспортна задача. Такива полуремаркета са незаменими за транспортиране на товари с големи размери или няколко части оборудване едновременно.