Отколкото в Европа

отколкото в Европа

Компанията за новодошъл

Откриването на завода е приурочено към 10-годишнината на TOTAL VOSTOK в Русия. Отколкото в Европа. Но не считайте компанията за новодошъл в нашия регион. Най-големият проект на Total в Русия, Yamal LNG, в който френската компания има 20% дял 50,1% – PAO NOVATEK. Това е един от най-големите проекти за втечняване на природен газ в света, като се разработват запаси от 4,6 милиарда барела петролен еквивалент от гигантското сухопътно газово кондензатно находище на Южно Тамбейское, разположено на полуостров Ямал. И тук е уместно да се каже, че по отношение на LNG т.е. втечняване на природен газ Total се нарежда на второ място в света. В друг проект, Arctic LNG-2, през 2018 г.

Отколкото в Европа

Цистерната за съхранение на суровини и тръбопроводи са оборудвани с отоплителна система, общият обем е 5500 m. Отколкото в Европа. Не забравяйте, че Total е един от най-големите купувачи на руски нефт и петролни продукти. Други проекти в Русия включват партньорства със спортните екипи на KAMAZ-master и GAZ Raid Sport, с мотоциклетист Владимир Леонов и националния отбор по хокей. Със стартирането на своето подразделение за производство на маркетинг и услуги в Русия, концернът планира да стане един от лидерите на руския пазар в сегмента на премиум автомобилни и индустриални смазочни материали, както и основен играч сред местните конкуренти. TOTAL VOSTOK LLC е дъщерно дружество на групата компании Total, която от 1994 г. доставя на руския пазар автомобилни смазочни материали.

Специални горива

Total и ELF, широка гама от индустриални смазочни материали, както и специални химикали, добавки за горива и специални горива. Регионалните офиси на компанията се намират в Москва, Санкт Петербург, Ростов на Дон, Казан и Екатеринбург. Централният офис на TOTAL VOSTOK се намира в Москва. Общо генералният директор Патрик Пуяне и управителят на област Калуга Анатолий Артамонов прерязаха лентата, символизираща откриването на комбината за смесване на моторни масла и смазочни материали Total във Ворсино. Намалете зависимостта от внос. Заводът е открит по-малко от две години след началото на строителството. Общо отдаде под наем седем хектара земя във Ворсино. Досега 17 000 m 2 са използвани за фабрични сгради , тоест има всички възможности за разширение.