Огромни товари

Огромни товари

Новия артикул

Основните предимства на новия артикул са неговата висока маневреност. Това се постига благодарение на новия агрегат с махални оси с независимо хидравлично окачване. Огромни товари. Което позволява вертикално движение на платформата в рамките на 500 мм. Височината на зареждане на платформата е 780 мм извън пътя, 70 мм по-ниска от флагманската серия MCO-PX на Nooteboom. Маневреността на новия продукт осигурява максимален ъгъл на въртене на мостовия възел от ± 70 ° Което между другото спомага за увеличаване на издръжливостта на използваните гуми. Според експерти ремаркето ще може да измине повече от 300 000 км с един комплект гуми.

Огромни товари

Серията полуремаркета Manoovr multi-PL ще бъде на разположение на клиентите с различни опции за оборудване. Различаващи се един от друг по броя на осите от 3 до 10. Както и опциите за ширина на превозното средство. Огромни товари. 2550 или 2750 мм. Ремаркето може да работи като част от многотонен пътен влак заедно с влекач за камиони 6×4 натоварване на SSU до 18 т или влекач 8×4. За да се увеличи капацитетът на повдигане на полуремаркето, той може да бъде закачен с бързоразглобяема дву- или 3-осна талига Multidolly. Например тежък автомобилен влак като част от 10-осен полуремарке Manoovr multi-PL, 2-осна талига Multidolly ще има обща маса до 180 т, докато полезният товар ще достигне 135 т, ако скоростта на теглича не надвишава 80 км / ч.

Превозни средства

Къде да носите остриетата? За компанията за вятърни турбини LM Wind Power и превозвача Mammoet Wind Brande A / S. Френският производител на специални превозни средства Nicolas Industries SAS е произвел полуремаркето. Огромни товари. С ниско натоварване Nicolas SMDEL 4-67. Предназначено да достави 73-метровата лопатка на ротора. Това 5-осно разтегателно ремарке може да транспортира толкова дълъг товар, без да са необходими два мобилни крана. Специалното полуремарке е оборудвано с точна система за централно подравняване на релсите. Освен това талигата има отлична маневреност, благодарение на големия ъгъл на въртене на осите и независимото хидравлично окачване на работната платформа. При транспортиране на острието конзолата достига 30 m.

Хидростатична спомагателна трансмисия

На изложението BAUMA-2016 беше представено второто поколение самоходни модулни превозни средства Scheuerle-Kamag K25 Н 06 PB PowerBooster. Модулите са оборудвани с хидростатична спомагателна трансмисия и новия най-мощен PowerPack в света 1000 к.с. В допълнение бяха представени няколко иновации от серията Scheuerle SPMT. Усилията на разработчиците на тези нови продукти бяха насочени предимно към подобряване на рентабилността, гъвкавостта, екологичността на работата на двигателя и безопасността при работа. Новостите запазиха здравия дизайн на талигите на ос, електронно управление с няколко режима на работа.