Новият микробус Crafter

Новият микробус Crafter предполага

Както е замислено от разработчиците, новият Crafter първоначално е създаден като работен кон за спешни задачи. Икономичен във всяко отношение: с намален разход на гориво, ниски разходи за поддръжка и ниско износване. И всичко това заедно означава добра цена на притежание. Променливостта също беше обявена за доста широка: 4 основни модела, 3 дължини, 3 височини, общо 69 производни за всеки повод. Избор на задвижване отпред или отзад, докато дизайнерите не отлагат 4MOTION за по-късно и издават автомобил с задвижване на всички колела. При скоростните кутии производителите също не ограничават професионалистите и предлагат опции за сглобяване както с механични, така и с автоматични скоростни кутии. Опция за бордови камиони с двойна кабина. За да оставим настрана ненужните разговори, трябва да се отбележи веднага: цялата концепция на автомобила е разработена от нулата, въз основа на специфични изисквания и задачи.

Новият микробус Crafter

Очевидно дизайнерите са си спомнили, че е по-добре да се строи наново, отколкото да се подобри старата. Но разбира се, абсолютно нов Crafter не може да бъде, трябва да има някаква приемственост. И това се вижда на пръв поглед: колата е приела всички характерни елементи на дизайна от предишния си брат. Ван версия с късо междуосие. Новият Crafter е проектиран с мисъл за максимална функционалност и показва във всичко. Между другото, това беше подчертано на презентацията, на мястото бяха представени няколко варианта на превозното средство наведнъж. Товарен микробус, цех за технически цели, специално превозно средство за пожарна служба и бордова версия с двойна кабина . Но като обръщаме внимание на добре обмислените размери и възможността за използване на допълнително оборудване, можем да говорим за почти неограничените възможности за използване на новостта.

Семинар, базиран на новия Volkswagen Crafter

Семинар, базиран на новия Volkswagen Crafter. Новият Crafter ще се предлага в две дължини на междуосие, три дължини на каросерията и три височини на покрива. На тази презентация бяха представени само версии с предно предаване на автомобилите. Така че при версията с предно задвижване обемът на товарното пространство достига 18,4 м 3 с допустимо общо тегло 3,0–4,0 т. В същото време товарната ширина между арките на колелата е 1380 мм, а максималната дължина на товарното отделение е 4855 мм, максималната височина на тялото – 2196 мм. Това е най-добрият размер на товарното отделение в този клас превозни средства. Интелигентни решения в многообразие. Дизайнерите са помислили и за товаро-разтоварни операции. Благодарение на плъзгаща се врата с отвор 1311 мм, всички операции са опростени. Мисля, че ще има опции както за една, така и за две плъзгащи се врати. Разбира се, има и задна врата.

Най-обемният ван на съученици

Височината на ръба на товарното отделение при версиите с предно предаване е 570 мм, ъгълът на отваряне на задните люлеещи се врати е до 270 ° но това е допълнителна опция. Системата за обезопасяване на товара заслужава специално внимание. Новият Crafter предлага умно решение – товарът може буквално да бъде обезопасен от всички страни: опционалните релси за закрепване под формата на патентовани самолетни профили могат да бъдат монтирани в пода, в страничните стени, в преградата и в тавана. Както казах, новият Crafter предлага най-широката гама от възможности. Фургонът и комбито се предлагат в различни дължини 5986 мм, 6836 мм за фургона и 7391 мм и височини 2355 мм, 2590 мм за фургона и 2798 мм. Те се допълват от отворени версии с единична или двойна кабина и в различни дължини, със или без каросерия, като бордовата платформа, каросерията или самосвала.

Най-доброто като стандарт

Принципно ново шаси. Той е фино настроен за специфични цели и има удобно предно окачване на McPherson. Има пет различни опции за твърдо задно окачване с параболични пружини, при някои модели прогресивно действие. Електромеханичното управление, използвано за първи път в този сегмент, дава на автомобила отлична маневреност и добри характеристики на шофиране. Работното място на шофьора също е оптимизирано: при поискване може да се поръча една от трите опции за ергономичната седалка с амортисьорно окачване, маркирано с етикет за качество AGR Промоция на здравия гръб, с регулируема лумбална опора и масажна функция Новият Crafter вече се предлага стандартно с електрически стъкла, централно заключване с дистанционно управление и практични и ергономично разположени отделения за съхранение на мобилен телефон, лаптоп или таблет, сгъваема владетел, работни ръкавици и много други.