Начина за индустриализация

начина за индустриализация

Чуждестранни училища

Разбирането на тази максима ни позволява да разберем причината за дългото развитие на особеностите на индустриалните обекти в Индия. Автомобилната индустрия тук през 50-те и 80-те години потъпква почвата на пет чуждестранни училища. Начина за индустриализация. Първоначално германската посока във фирмите Tata и Tempo Bajaj Tempo беше представена от лицензирани или съвместно разработени продукти в сътрудничество с Daimler-Benz и Tempo. Японското представителство в владенията на Mahindra, Maruti и Swaraj бяха Mitsubishi L300, Suzuki K-класа и превозните средства на Mazda със среден товар. Американски влияния от Wabco, Mack и Willys-Jeep се предлагат от моделите гама от хавлии Bharat Haulpack, Unimac и Mahindra. Британското лоби Morris, Vauxhall и Leyland защитиха марките Hindustan и Ashok Leyland.

Начина за индустриализация

Забележително е, че външните технологии винаги са били принудени да бъдат избирани от изчислението на поддръжката. С това индийските производители с инженерен персонал. Обучен в най-добрите университети на СССР, САЩ и Великобритания в продължение на почти 20 години, се сведоха до нивото на страните от третия свят. В които генералите дори нямаха основно образование! Моделните линии имаха слабо изоставане в модернизацията. В резултат на това стагнацията в машиностроенето заплашва да доведе моторизацията. На Индия до маргиналите на историята. Американски влияния. Първите опити за износ за страните от Европа и ОНД разкриха само архаизма както на самите машини, така и на цялата система за директно управление.

Модерни технологии

Внимателните инвестиции на германски, американски и японски концерни за създаване на съвместно предприятие за сглобяване на съвременни леки автомобили превърнаха предишните лежерни темпове на индийския субконтинент. В периода 1994-1998г. бивши провинциални предприятия, които произвеждаха барбухайки, много активно започнаха да разработват специфични продукти. Изискващи висококвалифицирана работна ръка и модерни технологии. Плясъкът на творческа енергия от местни bhais, без никаква държавна подкрепа, направи възможно оранта на девствени полета в областта на настройката и каросерията. Както в Китай, методът на доминото работи.