Нарушение на трафика

Нарушение на трафика

Различни камери за отстраняване

Доскоро, за да получи глоба за нарушение на движението, водачът трябваше да бъде хванат от служител на КАТ. Нарушение на трафика. Днес обаче улиците на големите градове са буквално затрупани с различни камери за отстраняване на нарушения. Ако възстановим неправилно или надвишим скоростта, скоро пристига писмо за щастие с глоба, която трябва да бъде платена. Пътните служби инсталират такива камери за отстраняване на нарушения не само за получаване на глоби, но и за да направят шофьорите по-дисциплинирани и да ги научат да спазват всички изисквания на правилата. Инсталирането на такава камера е скъпо удоволствие, поради което те често си слагат малки манекени, които практически не се различават от реалните устройства, но в същото време не записват нарушения, а просто психически засягат шофьорите. Нека поговорим по-подробно за това как можете да различите фалшив от истински фотоапарат.

Нарушение на трафика

Дори най-простият радар детектор ще помогне да се различи манекен от истинска камера. Нарушение на трафика. Повечето истински камери са способни да откриват скоростта на превозното средство, да откриват нарушения на скоростта. Фиктивните камери нямат инсталирани радари вътре, така че радар детектор в колата няма да реагира на такива камери. Също така можете да намерите необходимата информация в Интернет, където има цели бази данни с работещи камери. Ако пътувате по един и същ маршрут, знаете, че такава камера е инсталирана от няколко години, но в същото време не е включена в общата база данни, тогава с голяма степен на вероятност това е манекен, който има за цел само да изплаши шофьорите, но по никакъв начин не определя неговите нарушения на движението.

Покаже правилната работа

Обикновено работещите камери и радари имат малък червен светодиод, който свети, за да покаже правилната работа. Инсталираните манекени често дори не са свързани към електрическата мрежа, съответно крушките им не светят и устройството изглежда безжизнено. Нарушение на трафика. Ако на камерата няма такава запалена светлина, това е просто манекен, който не е в състояние да определи реалната скорост на автомобила или да идентифицира други нарушения от собствениците на автомобили. Доказан начин за избягване на глоби при шофиране е спазването на всички правила за движение. Разбира се, просто е невъзможно да се намери водач, който никога не би нарушил правилата за движение. Въпреки това, като внимавате на волана, спазвате всички изисквания на знаците и не превишавате скоростта, вие не само ще можете да избегнете честите глоби, но и да направите шофирането по-безопасно.