Линия самосвали TONAR

Линия самосвали TONAR

Уникални разработки на прикачно оборудване

На 29 ноември 2019 г., в навечерието на своята 29-та годишнина, предприятието MZ TONAR край Москва. Известно със своите уникални разработки на прикачно оборудване и специализирани самосвали. Проведе презентация на актуализирана линия от сметища. Линия самосвали TONAR. Сред популярните модели беше показан нов подвижен състав, включително самосвал полуремарке TONAR-95892. Заводът беше първият в Русия, който започна производството на полукръгли полуремаркета за самосвал през 2003 г. Мощният, ефективен полуремарке TONAR-95892 33 м 3 е проектиран специално за тези, които не се страхуват от истинска мъжка работа, тежки условия и тежки товари.

Линия самосвали TONAR

Структурно модифицираното тяло от типа HALF PIPE има заоблено напречно сечение, което позволява по-бързо и лесно разтоварване, намаляване на времето за разтоварване и защита на хидравличния цилиндър от прекомерни натоварвания. Обемът от 33 кубика и високоякостна стомана, от която е направен корпусът на полуремаркето, дава възможност да се работи възможно най-ефективно и изгодно дори в най-трудните условия, без страх от деформация и преждевременно износване на тяло. Линия самосвали TONAR. Ефектна 28,5-тонна полуремарке TONAR-95892 с 33-кубичен метър тяло. Самосвал полуремарке за скрап TONAR-952342 с 74 кубичен метър тяло. Полуремаркета за скрап TONAR-97464.

Облицовка на половин тръба

Но основната разлика от предшествениците и конкурентите е използването на облицовка на половин тръба върху корпуса със заоблено напречно сечение. Полимерните материали с марката OKULEN с ултрависока молекулярна структура, използвани като защитен слой за покриване на платформата на самосвала, намаляват абразивното износване на тялото и предотвратяват ранното развитие на корозия. В допълнение, антиадхезивните свойства на покритието се противопоставят на адхезията на пластмасовите, те се противопоставят на замръзване при минусови температури. Подплатата осигурява значително по-нисък ъгъл на повдигане на тялото, необходим за освобождаване на материала и може да се монтира на всяка повърхност.

Подсилени компоненти

Триосното шаси с мостови възли TONAR е претърпяло промени и е получило подсилени компоненти, увеличавайки ресурса и намалявайки възможния престой на оборудването. В продължение на много години хидравликата от партньор, доказан от години, италианската компания PENTA, не поражда въпроси и съмнения сред специалистите в бранша. TONAR-952300 от експортната линия на завода. Експортиране на изоставане. Сред пресните образци на дъмпинговото оборудване заслужава да се открои 6-осният самосвал TONAR-959000, направен по поръчка на компания от Казахстан. Днес подобно оборудване е най-обещаващият и търсен транспорт сред големите превозвачи, работещи по технологични пътища. Линия самосвали TONAR. Такива влакове показват най-добрите стойности на KTG и общите разходи за тон километър. Моделът за износ е представен от самосвал полуремарке с обем на каросерията 63,8 m 3 и товароносимост 95,2 тона.