Кола в двора

Кола в двора

Свободно място вечер

Паркирането в тесни дворове е истинско главоболие за всеки шофьор. Ако пристигнете по-късно от обикновено. Естопросто невъзможно да намерите свободно място вечер и трябва да оставите колата на случаен принцип. Кола в двора. Какво да направите, ако съседите постоянно подпират колата ви, което води до многобройни конфликти в двора. Факт е, че днес дворовете просто не са подходящи за паркиране на толкова много автомобили. Дори в новите микрорайони буквално се изграждат 50 безплатни паркоместа за високи сгради. Докато за едно такова свободно място има три или четири автомобила. Всичко това води до факта, че е не само невъзможно да паркирате кола на паркинга под къщата дори през деня, има чести конфликти между собствениците на автомобили, което води до производство в полицията.

Кола в двора

Най-често правилно паркираните автомобили се подпират от шофьорите, като просто пускат колата си по средата на пътя. Кола в двора. Това не е проблем. Но днес реалността е, че дори не познаваме нашите съседи по стълбището, камо ли всички собственици на коли в огромна къща, броят на апартаментите в която може да достигне няколко стотин. В резултат на това трябва да оставите колата и да извикате такси или да пътувате пеша за бизнес. Ако постоянно се сблъсквате с подобен проблем в двора, когато колата ви е подпряна, тогава на първо място не препоръчваме веднага да се опитате да се срещнете с такъв шофьор и да говорите от сърце до сърце.

Поддържате такъв шофьор

Няма нужда да търсите конфликт, тъй като такъв шофьор може просто да напише изявление срещу вас. След което ще е необходимо да разрешите проблема в полицията и вие винаги ще бъдете виновни. Първо, трябва сами да поддържате такъв шофьор, с голяма степен на вероятност, той ще разбере. Че не трябва да напуска колата по този начин и проблемите ще бъдат решени. Ако един такъв намек не е бил достатъчен, можете да оставите малка бележка под стъклото, където по културен начин трябва да помолите да не оставяте колата никъде, тъй като това пречи на напускането на паркинга.