Извънгабаритни

Извънгабаритни

Минималните характеристики

У нас няма много компании, специализирани изключително в превоза на извънгабаритни товари. Тази работа е сложна, уникална, изискваща не само знания и специални умения, доказан персонал и надеждна технология, но и пълна отдаденост. Тук не можете да стигнете сами. Необходимо е постоянно да контактувате с представители на Министерството на вътрешните работи и местните власти, да имате не само предприемаческа ивица, талант на преговарящ, но и организационни умения, а понякога и извънредни. Такива превозвачи има много не само в Русия, но и в Европа, като един от тях е московската компания SWTrans. Пълното име е Safe Way Transportation. Това предполага, че профилът на компанията е транспорт не само в Руската федерация, но и в международния трафик.

Извънгабаритни

Например, в момента, според спечелената поръчка, тя доставя медицински модулни единици от Турция и Германия за Чебоксари, Астрахан и Краснодар. За това обаче ще говорим по-късно. Междувременно обща представа за това колко натоварване пада върху хората и транспорта.Средно една служебна кола изминава 350 км на ден. Има 21 работни дни в месеца. Простите аритметични операции ви позволяват да зададете средния пробег. 7 000 км на месец, 84 000 км на година. Продължителността на командировката е различна – от три дни до месец или повече. През 2007 г. например е извършен най-дългият транспорт за 1,5 месеца – контейнери са доставени от Санкт Петербург до Красноярск. Така че тази компания може да се справи практически с всяка задача.

Минималните характеристики

Междувременно обща представа за това колко натоварване пада върху хората и транспорта.Средно една служебна кола изминава 350 км на ден. Има 21 работни дни в месеца. Простите аритметични операции ви позволяват да зададете средния пробег: 7 000 км на месец, 84 000 км на година. Продължителността на командировката е различна – от три дни до месец или повече. През 2007 г. например е извършен най-дългият транспорт за 1,5 месеца – контейнери са доставени от Санкт Петербург до Красноярск. Така че тази компания може да се справи практически с всяка задача. Междувременно обща представа за това колко натоварване пада върху хората и транспорта.Средно една служебна кола изминава 350 км на ден. Има 21 работни дни в месеца. Простите аритметични операции ви позволяват да зададете средния пробег.