Запазване на товара

запазване на товара

Оапазване на товара

Оапазване на товара. Най-изгодният и постоянен доход за товарен автомобил е работата с контейнери. Няма нужда да се разкачва полуремаркето. Запазване на товара. Пристигнали – натоварени, пристигнали – разтоварени. Но в тази форма има такива подаръци като хладилни контейнери. В САЩ, въпреки сложната логистика, обемът на трафика е толкова голям, че загубата и търсенето на контейнери и сборни товари се превърна в цяла индустрия. Понякога престъпна. Докато говорим за целеви клиенти, които работят постоянно и по добре утъпкани маршрути. Тогава всичко е наред, товарите не се губят или крадат. Изключение правят инциденти и форсмажорни обстоятелства и времето и климата. Престъплението под формата на плячкосване или кражба на товари вече е спешен случай.

Запазване на товара

При хладилните контейнери нещата се развиха по различен начин. В контейнера вече е вграден двигател, който работи по дадена програма и резервоар за гориво за газ, бензин, дизелово гориво и неговото състояние. Запазване на товара. Трябва да се вземе предвид, като се вземе предвид маршрутът и времето на изчакване за товарене и разтоварване. В САЩ автомобилните влакове изминават 1000-1500 мили в едната посока и проследяването на трафика става трудно. Ето защо логистиката в Северна Америка приветства въвеждането на Big Data в индустриалния стандарт. Big Data е огромен масив от информация и набор от данни, които не могат да бъдат обработени в главата или с помощта на познати програми. Базирани на Excell, но на тяхна основа е възможно да се образува пълна картина.

Пазарът за мониторинг

Пазарът за мониторинг преди 18 години беше един от първите в Северна Америка, който предложи SkyBitz именно като инструмент в борбата с безпорядъка и небрежността. Въпреки че първоначално целта беше да се ускори доставката. До 2010 г. само 8% от нейните потребители са използвали възможностите на системата за проследяване и са разчитали на застраховка за изгубен товар. Но по време на кризата от 2015 г. Маржовете са паднали и 70% от товарните превозвачи са започнали да използват системата в борбата за клиентите. Производителят на осветление за камиони Truck-Lite пуска в експлоатация гама Road Ready По-специално, устройството SmartBridge Integrator ви позволява да информирате механици от други държави за необходимостта от поддръжка с полуремарке, което ще бъде в движение.

Холандската компания

Холандската компания Phillips Connect Technologies започна да наблюдава ремаркетата едва след въвеждането на масова дигитализация на данни, базирани на Интернет на нещата. TrailerNet, ChassisNet и ContainerNet системи за наблюдение на ремаркета събират данни от сензори и интелигентни системи и предават ключова информация на мениджърите в един пакет. Peterson Manufacturing Co. Производител на мигащи и предупредителни светлини, представи своята интелигентна система за наблюдение на ремаркето Peterson Pulse преди две години като отделяне. Сега тя вече не е основна за шофьорите, а за адвокатите като доказателствена база за застраховка на товари. Тя, наред с други неща, обобщава данни за осветителните устройства, ABS, налягането в гумите и температурата на товара.

BlackBerry Radar

Ето как изглежда Петерсън Пулс на маса и на полуремарке. Канадският производител на смартфони BlackBerry също не остана настрана. През 2016 г. Беше представена системата за проследяване BlackBerry Radar за ремаркета и контейнери, която отчита не само геолокацията на товара, но и състоянието му. Базираната в Онтарио XTL Transport е оборудвала над 260 ремаркета и полуремаркета със системи BlackBerry и възнамерява да инсталира радари в целия си автопарк от 1500 ремаркета тази година. Основните потребители включват флотите SkyBitz, Spireon и Orbcomm. ID Systems придоби израелската телематична фирма Pointer Telocation за 140 милиона долара, като едновременно с това преименува PowerFleet.