Ежедневен транспорт

Известни производители

Нова за руския пазар, марката CIMC е предназначена да се конкурира с водещите марки на известни производители. Основното конкурентно предимство на CIMC е цената, тъй като в противен случай. Ежедневен транспорт. По отношение на характеристики, дизайн, технология на производство, обобщена база, ресурс, тези полуремаркета са идентични с подобно внесено оборудване. Както писахме по-рано, рамките на полуремаркетата са напълно заварени и заваряването се извършва от роботи и премина KTL-обработка и окончателна термична обработка. Шасито се сглобява в завода на CIMC в Гданск, като се използват европейски компоненти, които представляват почти индустриален стандарт. SAF мостови възли и окачване, спирачна система Wabco, лагери Jost и крал, покрив Versus.

Ежедневен транспорт

Едни и същи компоненти от същите фабрики се използват от известни производители на полуремаркета за завеси. Ежедневен транспорт. Стандартните компоненти, първо, позволяват да се определи по-интересна цена за полуремарке, но по-важното е, че те значително разширяват географията на базата за обслужване и ремонт. Много по-безопасно е да пътувате през нашите необятни простори, знаейки, че полуремаркето ще бъде обслужвано и ремонтирано навсякъде, където възникне нужда. Стоманени ленти, изрязани в пода от шперплат от бакелит под колелата на мотокар. Полуремаркетата се изпращат в Русия в така наречените китове комплекти. Отделно шаси в купчина от три части с части на надстройката, поставени върху празни пространства.

Стандартна конфигурация

Сега полуремаркетата се предлагат в единствената стандартна конфигурация, проста и универсална – полуремарке недокоснато завеса. SIMS Trailer RUS следва пътя на обединението. Ежедневен транспорт. Една стандартна конфигурация работен кон без излишни украшения, само най-необходимата, като войник в чанта. KTL черно шаси с 30 мм бакелитов шперплат. Само оси и окачване SAF, спирачна система Wabco, цанга и опори Jost, също така закупи покрив, подпори и тента от водещи производители. Стоманената предна стена, стоманеният заден портал и вратите са оригинални, произведени от CIMC.

Специални канали

Тази година те планират да добавят полуремарке със завеса, полуремарке със завързана завеса за международен транспорт и евентуално полуремарке за интермодален железопътен транспорт, което се отличава със специални канали, за които се придържа грайферът на тежкотоварен стекер. В SIMS Trailer RUS искат да отговорят на интереса на превозвачите към Руските железници, нарастващ на фона на разговори за тарифи за Платон, към което всъщност се стремяха разработчиците на Платон. Ежедневен транспорт. Полуремаркета в китове от Полша се транспортират до Русия, в град Наро-Фоминск, Московска област, и тук, на територията на мултимарковия сервизен център Nara Auto Trans, те се сглобяват и доставят на Пазарът.