доставка на кола с автовоз

Доставка на кола с автовоз

Ако се интересувате от доставка на автомобили с автовозс осигуряване на застраховка, обадете се на компанията ADAC Експрес. Вече десет години подобряваме нашата система и предоставяме на всеки клиент надеждна помощ по пътя. Благодарение на широк парк автотранспортери или теглещи камиони, оборудвани за превоз на голямо разнообразие от превозни средства, ние сме в състояние да изпълняваме нашите услуги на високо професионално ниво. Доставката на автомобили играе важна роля, особено в случаите, когато капитанът не е в състояние да реши проблема и е изключително опасно да продължи да шофира. Доставка на кола с автовоз. В такива случаи използваме автомобилен транспортер, който може лесно да достави колата ви до всеки регион на България или Европа. Заслужава да се отбележи, че прибягваме и до услугите на теглещ камион при операции, свързани с извличане на превозни средства от места като дерета, канавки, блата.

Доставка на кола с автовоз

През годините на практика и активна дейност в тази сфера на услугите, нашите специалисти са натрупали голям потенциал, който заедно със знанията и уменията на всеки отделен служител ни позволява да предоставяме професионална. Модерна и надеждна помощ на автомобилистите. Доставка на кола с автовоз. Голям автопарк, квалифицирани служители, добре координирана работна система и много други всичко това говори за нас и засяга общата идея на спасителната служба. Доставката на автомобили с автомобилен транспортер се извършва от нас не за първата година, а водачите, които го извършват.

Бърза и висококачествена помощ

За да се обадите на евакуатор, просто трябва да ни се обадите по телефона и да оставите заявка. Диспечерът приема обаждания по всяко време на денонощието и незабавно насочва капитана към мястото на произшествието или повредата, в чийто арсенал вече има всички необходими резервни части. Доставка на кола с автовоз. В много отношения нашите действия са предназначени за активна. Бърза и висококачествена помощ, която се постига само при спазване на определени правила. Нарушаването на които може да влоши състоянието на нещата или дори да навреди на репутацията на компанията. Въпреки факта, че нашите клиенти често са обикновени граждани и хора, изправени пред различни ситуации. Ние предоставяме еднаква помощ на всички, без изключение. Ако имате проблеми, обадете се на компанията ADAC Експрес.