доставка на автомобили

Доставка на автомобили

Ако се интересувате от доставката на автомобили за територията на България, обадете се на фирмата ADAC Експрес. Услугите за доставка на автомобили стават все по-популярни сред българите, които освен местната автомобилна индустрия, предпочитат и чуждестранните. Няма да е трудно да поръчате автомобил в Европа, но доставката му може да изглежда доста сложна, така че нашата компания бърза да предложи своите услуги и гарантира. Че колата ще бъде доставена в здрав и здрав вид навреме. Ние също така предоставяме услуги за спешна доставка на автомобили от местата на произшествия и различни аварийни ситуации. Доставка на автомобили. В които всеки собственик на автомобил може да влезе. Днес разполагаме с професионална технология, която е специално разработена за решаване на сериозни проблеми.

Доставка на автомобили

Услугите за превоз на автомобили се извършват от специалисти по диспечерска служба, както и от шофьори на евакуатори, богат автопарк, от който разполага нашата компания. Транспортирането на превозни средства се извършва при възможно най-безопасните условия на големи разстояния. По време на транспортирането автомобилът е напълно застрахован, така че лесно можете да ни поверите колата си. За да може доставката на автомобили да се извършва бързо и безопасно, ние използваме висококачествени автотранспортери, трактори и ремаркета. Които са незаменими. Модерната навигационна система ви позволява да проследявате маршрута, по който ще бъде доставен вашият транспорт.

Разходи

Нашите автомобилни превозвачи са оборудвани със системи, които ви позволяват да превозвате повече от една кола, което значително намалява транспортните разходи. Струва си да се отбележи, че доставката на автомобили с автомобилен транспорт в много отношения има по-големи предимства от доставката по вода. Въздух или с помощта на железопътни компании. За да превозвате автомобили с автотранспорт. Няма да са ви необходими допълнителни разходи и ресурси, тъй като в този случай доставката се извършва от врата до врата. Използваме само професионално оборудване, което е създадено, като се вземат предвид руските офроуд и трудни метеорологични условия. Особено през зимата.