Допълнителни услуги за транспорт

допълнителни услуги за транспорт

Гама от възможни допълнителни услуги

Съвременните транспортни компании са готови да предложат на своите клиенти доста впечатляващ списък от различни допълнителни услуги за превоз на товари. С които гарантирано привличат вниманието на собственика на товара. Услугите по застраховане на превозвания товар са много търсени, което гарантира безопасността на собствеността на собственика, защитава финансовите интереси на двете страни. Неблагоприятните метеорологични условия, кражба или злополука не са страшни, защото застраховката е предназначена да покрива данни и други рискове по време на транспортиране. Разстоянието, на което е необходимо да се транспортира товара, както и състоянието на пътната настилка, със сигурност ще повлияят на качеството и скоростта на доставката и безопасността на целостта на товара. Застрахователната агенция, с която превозвачът си сътрудничи, се занимава с изготвянето на необходимата документация. Допълнителни услуги за транспорт.

Допълнителни услуги за транспорт

Превозът на различни товари е доста популярна и търсена услуга на пазара. Поради високата конкуренция фирмите за товарен транспорт предлагат на клиентите широк спектър от допълнителни услуги. В допълнение към обичайната доставка на товари от мястото на заминаване до местоназначението. Допълнителните услуги също позволяват частично прехвърляне на отговорността за някои транспортни процеси към транспортната компания. Това е отлична възможност да освободите клиента от решаването на редица важни въпроси. Гамата от услуги, предлагани от превозвачите на собствениците на товари, бързо се разширява и всяка компания е уникална. Наличието на голям избор от интересни и доходоносни оферти е ключът към оцеляването и развитието на една компания в този бранш. Допълнителен пакет услуги, неговото съдържание, разнообразие и наличност, по принцип ще ви подскажат на коя компания да дадете предпочитание при избора на превозвач.

Сигурност на товара

Сигурността на товара също е доста популярен вид услуга. Тази услуга е много подходяща, особено ако транспортирането на стоки се извършва в онези райони, където има голяма вероятност от въоръжени атаки, кражби и други рискови ситуации. За такива случаи транспортната компания предлага възможността да използва услугата за придружаване и защита на товара. Допълнителни услуги за транспорт. Охранителните компании, с които превозвачът си сътрудничи, предоставят на служителите подходящ опит за такива цели. Те са в състояние да разработят безопасен маршрут, да планират паркинг и са готови да осигурят специални комуникации и денонощна охрана. Не можете да правите без препращане по време на транспортиране. Тази услуга включва цял набор от необходими, допълнителни и важни действия.

Осигуряване на безопасността на товара

Въпросите, които спедиторът решава, започват с осигуряване на безопасността на товара. Разработване на икономически изгоден маршрут до попълване на необходимия пакет от правни документи. Спедиторът придружава товара през целия път, поддържа непрекъсната връзка с клиентите, следи целия процес на транспортиране и състоянието на товара. Ако е необходимо, превозвачът може да поеме и товаренето и разтоварването на стоките. По време на изпълнението на тези действия отговорността за безопасността на товара е на изпълнителя. Предоставянето на тази услуга се договаря предварително и е фиксирано в договора. В допълнение към физическата сила на работниците, транспортната компания може да наеме специални механизми за работа за тези цели.