денонощна пътна помощ

Ако повредата на автомобила не може да бъде отстранена на място, не се притеснявайте! Пътна помощ бързо ще превози авариралият автомобил до най-близкият автосервиз или до място, което посочите. В случай на авария вие ще получите денонощна пътна помощ и мобилен автосервиз. Ние работим професионално и в съответствие с всички изисквания за безопасност при репатриране на автомобила. Нашето специално оборудване и специализираните ни автомобили са идеално решение за превоз и репатриране на леки и товарни автомобили. Също така може да извършим репатриране на автомобил с блокирали колела или с повредена ходова част. Ние правим всичко възможно, за да ви гарантираме че ще пристигнем възможно най-бързо до вашето местоположение. Услугата за автомобили и пътна помощ за джипове работи денонощно, така че в случай на спешна помощ. Можете да се обадите веднага на нашите служители.

Доставка на гориво с пътна помощ

Автомобилите за денонощна пътна помощ разполагат с пълен набор от необходими инструменти и аварийни съоръжения. Което им позволява да ремонтират автомобила ви на пътя. Квалификацията на нашите специалисти спомага да се направи това професионално и евтино. Доставката на гориво е една от най-търсените услуги за спешна помощ по пътя. Нашата фирма за пътна помощ доставя гориво при следните ситуации. Когато пътувате и горивото на автомобила ви свърши. В случай че резервоарът ви е пробит, вследствие на падане в дупка или удар. Когато някой е източил горивото ви през нощта. В случай че сте забравили да заредите необходимото количество гориво. Ние ще ви доставим гориво колкото ви е необходимо, за да стигнете до следващата бензиностанция. Зареждането на автомобила с гориво се извършва само със сертифицирано гориво, от надеждни и тествани бензиностанции! Доставката на газ и пропан-бутан не се предлага.

Смяна на спукана гума

Спрете автомобила на равно място и дръпнете ръчната спирачка. Поставете някакви предмети отпред и отзад на гумите на автомобила, за да се увеличи стабилността. Вземете резервната гума от багажника. Поставете гумата правилно, за да предотвратите повреда на автомобила. Ако се съмнявате в правилността на действията си, проверете ръководството на автомобила. Отстранете капака или капачката за отваряне на затягащите гайки. Разхлабете гайките на джантата която трябва да смените. Повдигнете автомобила с помощта на крика като го поставите на земята. За да разхлабите гайките, завъртете ги обратно на часовниковата стрелка с гаечен ключ. Сменете резервното колело и поставете затягащите гайки в техните отвори. Затегнете гайките с гаечен ключ, като го завъртите по посока на часовниковата стрелка. След като изминете няколко километра, спрете и проверете затягането на гайките.

Подаване на ток от денонощна пътна помощ

Акумулаторната батерия е един от най-важните компоненти на автомобила. Функцията му осигурява захранване на оборудването на автомобила като. Стартер, динамо, осветление, радио апаратура и други. За да се реши този проблем, акумулатора трябва да бъде в състояние не само да се зарежда. Но и да поддържа заряда си за дълго време. В същото време редица характеристики на източника на захранване. Като капацитет, номинално напрежение, начален ток и така нататък, нямат никакво значение. Стартов ток се получава, когато ключът е включен в запалването и началото на въртене на стартера. На практика най-високият пусков ток се произвежда от акумулаторите, произведени за дизелови двигатели. В същото време, колкото по-ниско е нивото на напрежение, толкова по-лошо ще бъде работата на стартера. Стартов ток за дизеловите двигатели. Това е от ключово значение, тъй като превъртането на захранващия възел и стартирането му отнема повече енергия.

Отключване на автомобила

Ако случайно сте си забравили ключовете в колата и тя се е затворила. Или сте си изгубили ключовете и сега стоите пред вратата на автомобила си и не можете да влезете. Какво да правим в такива ситуации? Едно от правилните решения е да въведете в търсачката аварийното отваряне на ключалки. И веднага ще получите куп оферти, които бързо и евтино ще отварят всяка врата или заключване. Нашата компания ще направи аварийно отваряне на вашият автомобил. И ще ви гарантира, че всичко ще бъде поверително и възможно най-точно и бързо. Запомнете: ако имате сериозен проблем с колата, алармата на автомобила не се изключва. Или контактния ключ отказва да работи, ние винаги сме на Ваше разположение!

Отключване на автомобила от денонощна пътна помощ

Нашите специалисти са винаги готови да направят аварийно изключване на алармената система. Времето, необходимо за изключване на алармата в автомобила, се определя от нивото на сложност на аларменото устройство. След приключване на аварийното изключване на системата, специалистът ни ще Ви помогне при инсталирането на нова алармена система. Всички работи обикновено се извършват на място, но изключително тежките повреди в системата, изискват доставка на автомобила до автосервиз. Нашата компания е готова да отговори незабавно на вашето обаждане и да пристигне при вас до 30 минути. Ние работим за Вас седем дни в седмицата и вие можете да разчитате на пътна помощ денонощно!