деактивиране на алармата

Деактивиране на алармата

Нашата услуга ви позволява да изключите алармата директно на мястото на повреда. Благодарение на системата за бързо съобщение, бригадирите напускат веднага и разполагат с необходимия брой резервни части. В случай на непредвидени ситуации, както и трудности, причинени от отстраняване на неизправности, ние предоставяме услуги за евакуация на различни видове превозни средства. Днес са популярни два вида изключване на алармите: разрешено и неоторизирано. Първият тип деактивиране на алармата може да бъде извършен от самия собственик на автомобила с помощта на кодов ключ или дистанционно управление, в зависимост от вида на алармата. Вторият тип изключване на алармата се извършва от капитана и се състои в спиране на захранването и отваряне на алармения блок на централизираната конзола за сигурност.

Деактивиране на алармата

Често необходимостта от отваряне на автомобила и отстраняване на проблеми с алармата възниква в най-непредвидения момент. Има и случаи, когато отидох да платя на бензиностанция и централната ключалка работеше. Колата е въоръжена и заключва вратите. Можете да останете навън под дъжда или студения сняг, или можете да се обадите на нашата служба и след няколко минути да се отървете от ситуацията. Ние изключите алармата бързо и надеждно, по всяко време на деня. В допълнение, специалистите на нашата компания извършват евакуация на превозни средства, пускане на двигателя и диагностика, висококачествен ремонт на системи за запалване и подаване на гориво.

Деактивиране на алармата

Най-често към нас се обръщат клиенти, срещнали проблем с заключване. Ремонтът на ключалката за запалване включва пълна или частична подмяна на брави, както и отваряне на врати, капак. Багажник или премахване на брави на колелата. Въпреки факта, че алармите играят ролята на защита. Механичното заключване на бравите често е често срещан проблем сред собствениците на съвременни автомобили. Ако сте загубили ключа си или двигателят не стартира, не се паникьосвайте. Обадете се на компанията ADAC Експрес пристигналият майстор ще възстанови работата на всички механизми. ADAC Експрес е спасение по пътищата на България и Европа.