бизнес на клиента

Бизнес в услуга на клиента

През 2000-те години B2B от бизнес към бизнес продукти се превърнаха в нова тенденция за намаляване на разходите. Бизнес на клиента. Този бизнес инструмент в света почти изчезна дори след dot-com балона от 2008 г. Когато никой не взе думата на никого. Под прикритието на аутсорсинг през следващите 10 години на бизнеса бяха наложени различни форми на рекет на индустрията. Изпращайки телефонни и денонощни услуги за управление на товарните потоци, банкоматът киви-портфейла с мътни схеми за заплащане. На превоз на товари, се оказа последният бастион в борбата на измамниците срещу товарни превозвачи. Цифровата революция премахна онлайн посредниците от пазара на услуги на оператори и дава на малките товарни превозвачи повече шансове да оцелеят.

Бизнес на клиента

Телематиката проследяване е набор от хардуерни системи и софтуер за наблюдение на престоя и заетостта на целия подвижен състав. Бизнес на клиента. В допълнение към геолокацията на превозното средство в реално време, системата за наблюдение води и статистика за използването на ремаркета. Проследявайки работата и износването на компоненти, възли, предстоящият период на поддръжка позволява на мениджърите. Да информират своевременно мениджърите за състоянието на оборудването. Както и да проследяват поведението на шофьорите, да следят условията на работа и незаконните полицейски проверки. В Европа телематичната система MAN Pride е инсталирана и работи на над 2,5 хиляди превозни средства.

Складова програма

Това са главно ТС на складовата програма MTBR и такива компании като WILDBERRIES и месокомбинатът за производство на месо Velikie Luki. MAN автобусите могат да бъдат свързани към системата и тази година всеки нов MAN и NEOPLAN независимо от собствеността и автопарка ще бъдат оборудвани с MAN Pride. Приложението е разработено за платформи на Apple и Android и е достъпно за безплатно изтегляне в App Store и Google Play. За товарни превозвачи телематиката може да се превърне в толкова спасително средство в борбата за незаконно държани товари, колкото и тахографите срещу подкупители с пистолети в готовност.