Автобус Vector NEXT

автобус Vector NEXT

Автобус Vector NEXT

Възможно е да закупите автомобили от семейство NEXT на специални цени в рамките на шест програми, отстъпките не са кумулативни помежду си, но могат да бъдат обобщени с отстъпки по програми за държавна подкрепа. Можете да се възползвате от специални оферти в цяла Руска федерация до 30 юни тази година. И така, какви са тези програми Специална програма за безлихвен план на вноски за 2 години автобуси. Vector NEXT е частична компенсация от производителя на разходите за набиране на заети средства. Минималното авансово плащане е 35% от цената на автобуса. Партньори на тази програма са Element Leasing LLC, VTB Leasing JSC, Sberbank Leasing JSC, Stone XXI LLC.Програмата Test-Bus е създадена специално за най-пълното запознаване на купувачите с потребителските и експлоатационните свойства на автобусите.

Транспорт

За да се възползвате от тези възможности, не е необходимо да се свързвате директно с представителите на завода, можете да изпратите заявка за закупуване на транспорт до дилърите на автобусно оборудване на групата GAZ. Всички заявления за закупуване на автобуси се обработват дистанционно. А доставката на оборудването става при спазване на всички санитарни и епидемиологични стандарти: служителите, участващи в процеса на експедиция, работят в лични предпазни средства, автобусите се дезинфекцират старателно отвън и в кабината. Патентованата програма на GAZ Group за унищожаване на стари колесни превозни средства предполага, че производителят предоставя отстъпка на клиента за закупуване на нови автобуси от семейството Vector NEXT вместо употребявани превозни средства. Максималната отстъпка за тази програма е 250 000 рубли за единица транспорт.

Корпоративен лизинг

Програмата на автобуси Vector NEXT предвижда възможност за закупуване на автобус без надплащане или със значителни икономии. Минималното авансово плащане на купувача по програмата е 10% от цената на избрания модел, максималното е 50%. Условия за лизинг от една до пет години. Партньори на тази програма са Element Leasing LLC, VTB Leasing JSC, Sberbank Leasing JSC, Stone XXI LLC. Програмата Количествени отстъпки ви позволява да спестите до 125 000 рубли за всяка транспортна единица при закупуване на пет или повече автобуса. Тази програма дава възможност да се изчисли предварително сумата на спестените пари при закупуване на ново оборудване. При закупуване на поне пет екземпляра има отстъпка от 50 000 рубли от всяка кола. Ако повече от десет парчета 75 000, повече от петнадесет 100 000 рубли.

Test-Bus

Но когато купувате 20 автобуса или повече, отстъпката ще бъде 125 000 рубли от всяка кола. Програмата Test-Bus е създадена специално за най-пълното запознаване на купувачите с потребителските и експлоатационните свойства на автобусите Vector NEXT. Можете да оцените всички предимства на този модел, преди да направите покупка в тестов режим на работа. Предоставянето на автобуси по програмата Test-bus се извършва съгласно условията на договора за проучване на работата на модела. Периодът на тестовата експлоатация е от 15 до 30 дни. Пневматичната спирачна система и ABS гарантират надеждно забавяне на автобуса при всякакви пътни условия, Система за контрол на сцеплението GAS значително опростява управлението в случай на недостатъчно прилепване на колелата към пътната настилка.

Автоматична трансмисия

Програмата за автоматична трансмисия с половин цена осигурява компенсация за цената на допълнителна опция. Общата отстъпка за инсталиране на автоматична скоростна кутия на машини Vector NEXT е 250 000 рубли за единица транспорт. Тестово шофиране с отстъпка. През 2020 г. GAZ Group планира да проведе много печеливша кампания за купувачите мотопробег в автобусите Vector NEXT 8.8. Факт е, че в рамките на това събитие на практика има не само възможност да се запознаете с предимствата на нов автобус, но ще бъдат осигурени и значителни отстъпки за закупуването им. Компанията е подготвила няколко сертификата за 100 000 рубли, които могат да бъдат обобщени с корпоративната програма за лизинг. Това е автомобил, който отговаря на всички съвременни международни изисквания за транспорт за пътнически превози.