аварийни автомобили

Аварийни автомобили

Спасителна компания ADAC Експрес в България предлага качествени услуги за теглене на камиони на ниски цени. Ние предлагаме широка гама от ремонтни услуги и други услуги, които вашият автомобил може да изисква. Аварийни автомобили. Предлагайки денонощна помощ на водачите, нашите служители помагат на шофьорите по всяко време на деня. Нашата компания разполага с необходимото оборудване и специално оборудване, за да предложи на клиентите услуги с най-високо качество и условия за сътрудничество. На службите за тегленевключва товарене на автомобили, камиони, газели, пикапи, минивани, специално оборудване и др. Евакуацията се извършва прецизно, без да се повреди вашето моторно превозно средство. Нашият автопарк от специално оборудване се състои от теглещи камиони, които редовно се проверяват и ремонтират при необходимост.

Аварийни автомобили

Важно е да се вземе предвид, че ние работим в тази област от няколко години, натрупали достатъчно опит и знания през това време. Ние също имаме удоволствието да ви предложим услуги за евакуаторна сравнително ниски цени, така че всеки шофьор в трудна ситуация на пътя да си позволи да поръча тази услуга. И така, денонощно обаждане на капитана, ниски цени и ефективност при обаждане тези и много други предимства ви предлага нашата компания ADAC Експрес. Гордеем се с качествената услуга, която можем да предоставим на всеки клиент.

Специалистите на ADAC Експрес

В допълнение към услугите за теглене на специализирани камиони, нашата компани ADAC Експрес предлага разнообразие от пътна помощ и техническа помощ. Специализираният и оборудван екип на фирма ADAC Експрес винаги спазва необходимите правила за безопасност. Без да застрашава живота на хората и състоянието на машините и оборудването. Екипите на ADAC Експрес се отличават със светлоотразителни жилетки, а техните камиони се различават с жълтият цвят на кабината. Например при смяна на колело, специализираната компания на ADAC Експрес могат да осигурят необходимата техническа помощ на мястото на повикване. В този случай не е нужно да превозите автомобила си.